Nyhed var ved at få mand i 60'erne til at vælte ud af stolen

Foto: Shutterstock.com

En mand i 60'erne var ved at vælte ud af stolen, da han fik en rigtig god nyhed fra morgenstunden.

En mand i 60’erne fra Haderslev Kommune vandt forrige lørdag en million kroner på Millionærgarantien fra Lotto. Hver uge trækkes der lod om 2x1 millioner skattefri kroner – så man kan altså blive millionær, selvom man har 0 rigtige.

Den heldige vinder, der har et Plus-abonnemt, sad søndag morgen efter trækningen alene og nød sin morgenkaffe. Konen lå stadig og sov.

Læs også

Stedmor opfordrer 7-årig pige til at spise mindre: Nu raser hendes mor

"Jeg kan godt lide at stå lidt tidligt op. Så sidder jeg og tjekker min mail lige så stille og ser, om der skulle være en gevinst på min Lotto kupon. Jeg får jo tit en mail om, at jeg har vundet 50 kroner, men denne besked så da bestemt lidt anderledes ud. Efter jeg havde talt nullerne et par gange, skal jeg indrømme, at jeg var ved at skvatte ned ad stolen."

Manden, der er millionær nr. 3801, var dog lidt overrasket over sin egen reaktion.

"Jeg havde faktisk troet, at hvis man endelig vandt en milliongevinst, så ville man danse rundt og råbe og skrige. Men jeg tog det helt køligt," siger han.

Han gik ind og vækkede sin kone, der altid har syntes, at det var noget pjat at bruge penge på Lotto.

Indgår aftale

"Først blev hun lidt overrumplet over, at jeg vækkede hende, men hun blev heldigvis glad, da hun blev bevidst om, at det var fordi, jeg var blevet millionær. Og så kunne hun jo også se, at det godt kan betale sig at spille med i lotteriet, siger den nybagte millionær, der har spillet Lotto i over 20 år."

Han og konen har aftalt, at de foreløbig holder nyheden om gevinsten tæt ind til kroppen og ikke fortæller noget om pengene til nogen.

"Vores børn finder nok ud af det henad vejen. Men de mangler ikke noget, så de får heller ikke umiddelbart del i pengene. Vores børnebørn er forkælede i forvejen, men det kan da godt være, at der bliver opjusteret på den front alligevel. Vi er meget tætte på dem, hvilket er en kæmpe gave. vi regner bestemt med, at pengene også skal gå til nogle gode oplevelser sammen med dem."

Parret er ikke langt fra pensionen, så der kommer milliongevinsten på et virkelig godt tidspunkt.

"Vi vil gerne flytte i en bolig tættere på byen, hvor der ikke er så meget, der skal holdes. Og så er det klart, at vi gerne vil ud at rejse, når det bliver muligt igen."

Læs også

Deler gratis ud ved Bilka

 

 

Dagens Gossip