Påskeægget uden kalorier

Foto: Bax Lindhardt/SP/Ritzau Scanpix

Er det muligt med et påskeæg uden kalorier? Ja, det mener Danske Spil.

Flere undersøgelser har påvist, at danskerne har taget på under corona-epidemien på grund af nedlukning af træningscentre og idrætsanlæg – og fordi det er lidt nemmere lige at gå i snack-skuffen derhjemme, når man er lækkersulten.

Danske Spil lancerer derfor deres skrabelod Påskeæg – som et sundere alternativ til det gængse chokoladeæg.

Læs også

23-årig vejlenser opdagede fotovogn: Kort efter kunne politiet ikke se bilisterne

"Ikke nok med, at du slipper for kalorierne, så har du jo også en chance for at vinde en million kroner. Det er jo win win for alle," lyder det med munter mine fra adm. dir i Danske Lotteri Spil Pernille Mehl. Hun fortsætter:

"Efter et år som dette, hvor man har holdt afstand til sine venner og familie, så er der for alvor plads til drømmen om en gevinst, der kan få gang i alle de oplevelser, vi det seneste år er gået glip af med vores nærmeste omgangskreds," lyder det.

Danske Lotteri Spil giver i det hele taget skrabespillerne masser af spænding i påskedagene med tre populære lodder. Det gælder Æggejagt med en hovedpræmie på 500.000 kr.,

Påskeæg med en million kroner i præmie samt Mega Påske, som kan gøre en heldig skraber rigtig rig med hele to millioner kroner i gevinst.

"Påsken er en af de største traditioner, vi har herhjemme. Ligesom i julen, vil vi gerne give danskerne endnu flere chancer for at gøre højtiden spændende, sjov og - udbytterig. Der er jo rigtig mange påskefrokoster, hvor et skrabelod vil kunne glæde værtinden og sætte sjove samtaler i gang – også selvom vi ikke må være så mange som vi plejer. Jeg savner i hvert fald personligt at se hele min familie," lyder det fra lotteri-direktøren.

Danske Spil har også løsningen på det corona-venlige påskeæg, da alle påslelodderne kan skrabes på nettet. Dermed kan man sidde i tryghed bag skærmen – og stadig have muligheden for at vinde de helt store millionpræmier.

Fakta om påskeskrab fra Quick:

Motivet på alle Påske Quick kalendere er tegnet af Oscar Ramos, der i mange år har stået bag de populære julekalendere.

Der er tænkt meget over synergien mellem lodderne, hvor flere elementer går igen. På Påskeæg og Æggejagt ser man kyllingerne gå med en trillebør lastet med elementer til en påskefrokost. Kyllingerne bor desuden i den samme størrelse påskeæg.

På Mega Påske bor kyllingerne i et kæmpe påskeæg, men form og farver er de samme.

"Modsat julelodderne, så skraber over 60% alle felterne på én gang, mens blot 15 % fordeler felterne systematisk udover hele påsken."

Læs også

11-årig dreng legede på stranden: Endte som livredder

 

 

Dagens Gossip