Planerne blev ødelagt: Nu afslører Mikkel Beha hvordan det går med Alfred

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

På grund af coronavirussen blev planerne for Alfred Midé Erichsen spoleret, og nu fortæller Mikkel Beha, hvad det går.

Planen var oprindeligt, at 21-årige Alfred Midé Erichsen i august skulle have sejlet i Fransk Polynesien i Stillehavet med Skibet Sirius. Der skulle han først have været første styrmand og senere kaptajn i et halvt år - i alt skulle han have været væk i 13 måneder.

Læs også

Mette Frederiksen med klar melding: "Forfærdende billeder"

Han skulle dog ikke helt alene afsted, for det var meningen at kæresten Madeleine som danskerne stiftede bekendtskab med i Kurs mod danske kyster, skulle have været med ham. Men coronavirussen kom i vejen og spændte ben for eventyret. Det skriver BILLED-BLADET

Nu fortæller Mikkel Beha Erichsen hvad Alfred nu får tiden til at gå med. Den yngste søn er nemlig nu gået i lære som fiskehandler i en fiskebutik i København, fortælller han. 

"Tommy, som har fiskebutikken kender vi - og han har sagt til Alfred: "Hvis du holder dig helt op ad mig i ét år, så lover jeg dig, at du ved alt om fisk når året er gået." Tommy går meget op i bæredygtighed og danskfanget fisk, så Alfred er virkelig blevet trainee som fiskemand - og det er skønt," fortæller Mikkel. 

Kærligheden blomstrer

Det unge par er også stadig sammen og har det dejligt, fortæller han. Madeleine har planer om, at foråret skal foregå på en højskole - hvis coronavirussen tillader det. 

Det er ikke kun hos Alfred at tingene er faldet godt på plads - også Theis er rigtig glad i øjeblikket, han har nemlig fundet sin helt rette hylde. 

Det er ikke længe siden, at Mikkel også kunne fortælle, at Theis er i lære som snedker og at han er rigtig glad for det. Det er nemlig lige noget, der interesserer ham - og familien synes jo heller ikke, at det er dårligt at få sådan én i familien,.

Theis er sammen med kæresten Ida forældre til sønnen Nis, på omkring et år. Ida læser lige nu jura på halv tid, mens hun også holder barselsorlov på halv tid. Der går ikke længe før hun er færdig og så har familien også en jurist i familien.

Læs også

Ny afsløring i Jes Dorph-sagen

 

 

Dagens Gossip