Politiet efterlyser denne mand for mord: Tag IKKE kontakt til ham

Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

I forbindelse med et formodet drab i Herning i går efterlyser Midt- og Vestjyllands Politi en 38-årig mand fra byen.

På Twitter skrev Midt- og Vestjyllands Politi, at de kort før klokken 9 i går modtog en anmeldelse fra en borger, der var bekymret for en bekendt, en 51-årig mand. Han kunne nemlig ikke komme i kontakt med personen på en adresse ved Lupinens Kvarter. Ved ankomsten til adressen kunne politiet konstatere, at en person var fundet død.

Læs også

Datter gør klamt fund i pastasauce fra Lidl

Denne sag skrev vi om her på Dagens.dk i går, og nu melder politiet ud, at omstændighederne omkring liget gør, at politiet formoder, der er tale om et drab og efterlyser nu en 38-årig mand, der sættes i forbindelse med drabet.

Sådan ser den efterlyste ud

Den efterlyste er Sam Alimalayeri, der beskrives som 157 cm høj, almindelig af bygning og med kort mørkt hår. Han formodes at være iført sort- eller blå-stribet sommerhat, mørkeblå jakke, grønne bukser, sorte NIKE-sko og har formentlig skægstubbe. Håret stikker ud under hatten. Politiet kan endnu ikke komme hans rolle i dødsfaldet nærmere.

Foto af den efterlyste Sam Alimalayeri.

Borgere, der ser Sam eller ved hvor han befinder sig skal ringe til politiet på tlf. 114. Borgerne skal ikke selv tage kontakt til ham.

Af hensyn til efterforskningen har politiet ikke yderligere oplysninger.

Læs også

Far udsætter søn for livsfare for det ‘perfekte’ billede

 

 

 

Dagens Gossip