Politiet lukker sag om heste, der sultede ihjel i Nordjylland

Politiet vurderer, at hestene døde før ejeren.

Politiet i Nordjylland har nu lukket sagen om de mange heste, der sultede ihjel på en forladt landbgrugsejendom i Rørbæk i Nordjylland, skriver Nordjyske. 

Betjentene kom i første omgang ud på ejendommen tirsdag aften efter et tip om vanrøgt. I stalden fandt betjentene flere døde heste, der havde ligget så længe, at de var blevet mumificeret. 

Ejendommen var forladt, siden lejeren døde for ni måneder siden, og hestenes tilstand og ejerens død gør, at politiet ikke går videre med sagen. 

Det er deres vurdering, at hestene var død inden ejeren, så der derfor ikke er basis for videre efterforskning eller sigtelser. 

Politiet meddelte det i går telefonisk til den afdødes steddatter Maria Nylund, der glæder sig over sagens afslutning. Hendes lillebror har haft adresse på ejendommen, og sagen har gjort, at han har modtaget dødstrusler på Facebook, fordi nogle personer troede, at hestene var hans ansvar. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip