55-årig mand dømt skyldig: Voldtog 13-årig pige gentagne gange og betalte hende for det

Skrevet af Kamille Isaksen

28/11/2023
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Det chokerende begivenhedsforløb begyndte med en kontakt på en internetplatform, hvorefter samtalerne primært foregik via Snapchat.

Dagens topnyheder

En 55-årig mand er blevet fundet skyldig i en række forfærdelige overgreb på en dengang 13-årig pige. 

Retten i Roskilde har afsagt dommen, der bekræfter, at manden begik voldtægt og blufærdighedskrænkelse af den unge pige, og det kommer som en skræmmende påmindelse om farerne ved online interaktion.

Det skriver SE & HØR.

Over en periode på næsten fire måneder, fra oktober 2022 til januar 2023, havde den dømte gentagne seksuelle forhold til pigen, herunder samleje, på forskellige steder på Sjælland, herunder parkerings- og rastepladser. Der endte ud i, at han havde samleje med pigen mindst syv gange. 

Det kom frem, at han forsøgte at arrangere endnu et møde, hvor han havde reserveret et hotelværelse. Dog nægtede pigen at mødes, hvilket ledte til, at han nu også er blevet dømt for forsøg på samleje.

Det chokerende begivenhedsforløb begyndte med en kontakt på en internetplatform, hvorefter samtalerne primært foregik via Snapchat. De udvekslede beskeder med stærkt seksuelt indhold, hvor han manipulerende forsøgte at overtale pigen.

En af beskederne fra september 2022 lyder: "Vi tager det stille og roligt, da du ikke har haft sex før."

Desuden indsendte han gentagne billeder af sin kønsdel til pigen og pressede hende til at sende afklædte billeder og videoer af seksuel karakter.

Det er gennem disse chokerende samtaler og den uacceptable udveksling af billeder, at manden er blevet dømt for at have krænket pigens blufærdighed.

Denne tragiske sag kaster lys over den truende virkelighed, hvor voksne udnytter sårbare unge via onlineplatforme. Det tjener som en påmindelse om vigtigheden af forældre og samfundets indsats for at beskytte unge mod farerne ved internetets anonymitet og de skjulte trusler, det kan medføre.