Radikal-bombe fra Ida Auken: Ledelsen puttede Morten Østergaard når han blev for fuld

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Ida Auken har for en time siden smidt lidt af en bombe mod Radikale Venstre, da hun fortæller, hvordan ledelsen håndterede Morten Østergaard-sagen ved at mandsopdække ham og putte ham, når han blev for fuld.

Man kan have svært ved at tro, at det kan blive meget værre for de Radikale end det har været i løbet af den seneste uges tid, men i dag er der kommet en ny bombe. Bomben kommer fra partiets egen politiker, Ida Auken, der fortæller, at Radikales nye partiformand, Sofie Carsten Nielsen har løjet.

Læs også

Mette Frederiksen havde givet op - Men så kom Bo hende til undsætning

I et opslag på Facebook fortæller Ida Auken, at hun selv har oplevet Morten Østergaard opføre sig krænkende, hvilket fandt sted under Folkemødet på Bornholm i 2017. Der skulle Morten Østergaard angiveligt have befamlet en kvinde og forsøgt at få hende til at gå i seng med sig.

Mandsopdækkede Morten Østergaard og lagde ham i seng

Ida Auken bad derefter Sofie Carsten Nielsen om at gribe ind over for Morten Østergaard, men svaret der kom fra ledelsen, var langt fra tilfredsstillende.

“Svaret til mig fra ledelsen dengang var, at man var begyndt at mandsopdække Morten og lægge ham i seng, når han blev for beruset. Jeg sagde, jeg ikke mente, det var godt nok,” lyder det fra Ida Auken.

Politikeren er derfor ikke i tvivl om, at Radikales nye partiformand, Sofie Carsten Nielsen ikke blot var klar over Morten Østergaard opførsel, men også valgte at dække over den.

“Så jeg er ikke i tvivl om, at Sofie Carsten Nielsen vidste, hvordan Morten Østergaard opførte sig, og valgte at dække over ham i stedet for at tage det nødvendige opgør,” lyder det fra Ida Auken.

Du kan læse hele Ida Aukens Facebook-opslag her:

Sofie Carsten Nielsen har nu reageret på Ida Aukens Facebook-opslag, og hun fortæller, at hun er rasende over de beskyldninger, som Ida Auken kommer med. Samtidig slår hun fast, at hun ikke kendte til de sager.

 

Læs også

Sommerpakken blev ikke brugt: 178.685 danskere får nu uventet pengegave

 

 

 

Dagens Gossip