Rasmus Paludan er nu på terrororganisations dødsliste

Foto: Shutterstock

En af verdens største og mest kendte (og mest frygtede) terrororganisationer, Al-Qaeda, opfordrer til direkte angreb på den islamkritiske danske politiker, Ramus Paludan.

Ifølge onlinemagasinet One Ummah har terrornetværket Al-Qaeda udsendt en direkte trussel mod satiremagasinet Charlie Hebdo. Det er det franske magasin, der på kort tid blev kendt verden over, da de trykte tegninger af profeten Muhammed.

For nylig har de genoptrykt deres tegninger af profeten. Det er dét, der har fået Al-Qaeda til at rette en direkte trussel mod magasinet.

I samme ombæring opfordrer de også deres tilhængere til at angribe fire navngivne personer. En af disse personer er danske Rasmus Paludan, skriver B.T.

Han har de seneste tiltrukket sig stor opmærksomhed ved at skænde koranen på offentlige steder - og ikke blot i Danmark.

Tre andre personer er også på listen

Foruden Rasmus Paludan omfatter listen også den svense tegner Lars Vilks, den danske tegner Kurt Vestergaard, og den hollandske politiker Geert Wilders.

Danske Kurt Vestergaard er tidligere blevet angrebet i eget hjem af en somalisk mand. Den somaliske mand var her bevæbnet med en økse. Vestergaard nåede dog at låse sig inde i et sikkerhedsrum i hans hjem.

Charlie Hebdo er blevet angrebet

Terrororganisationens trussel mod det franske magasin har allerede bragt angreb med sig. I fredags sårede en 18-årig islamist to personer foran deres tidligere kontor i Paris. Den 18-årige tog skylden for angrebet, og angav genoptrykningen af Muhammed-tegningerne som årsag.

Ifølge B.T. har politiets efterretningstjeneste, PET, skærpet sikkerheden omkring ham. Dette er sket som følge af truslen fra Al-Qaeda og efter angrebet i Paris.

En tidligere PET-chef har til B.T. udtalt, at han ikke ser terrortruslen mod den islamkritiske politiker som nogen overraskelse.

 

Dagens Gossip