Rasmus Seebach favorit til at lave Danmarks EM 2020-sang

Foto: Niels Ahlmann Olesen/NAO/Ritzau Scanpix

Der er ikke mange danskere, der ville forbinde Rasmus Seebach med det danske landshold, men det kan de meget vel komme til i fremtiden. Han er nemlig favorit til at indspille Danmarks officielle EM 2020-sang.

I mandags lykkedes det Danmark at kvalificere sig til den anden fodboldslutrunde i træk, da herrelandsholdet hentede det ene afgørende point i Irland på Aviva Stadium.

EM 2020-slutrunden finder sted i juni og juli næste år, hvor den skal afholdes fordelt på intet mindre end 12 nationer. Danmark er blandt andet en af værtsnationerne, så de danske fodboldfans kan glæde sig til at se Danmark spille hjemmebanekampe ved EM for første gang nogensinde.

Læs også

EM 2020: Dem skal Danmark møde ved slutrunden

En fodboldslutrunde er ofte en sand fest, og der kan ikke holdes en fest uden musik. Traditionen tro bliver der altid lavet skønne - eller forfærdelige - fodboldsange op til en slutrunde, og i år bliver naturligvis ingen undtagelse.

Da Danmark kvalificerede sig til VM-slutrunden i Rusland sidste år, var det den folkekære Thomas Helmig, der stod bag den officielle danske VM-sang med titlen ‘Hele Danmark Op At Stå’

 

Sangen fik blandede modtagelser af den danske befolkning, og selvom den ikke var en ny ‘Re-sepp-ten’, så voksede den på danskerne under slutrunden.

Det bliver dog ikke ‘Hele Danmark Op At Stå’ som de danske roligans skal synge med på til næste sommer, det bliver i stedet et helt nyt hit. Det helt store spørgsmål er bare, hvem der får tjansen om at lave og indspille sangen.

Ved de sidste mange slutrunder har det været nogle af de største danske kunstnere, der stod bag. Thomas Helmig i 2018. Nik & Jay i 2012 og Nephew i 2010. 

Det forventes derfor også, at det bliver atter en stor kunstner, der kommer til at synge den officielle EM sang til 2020, og særligt et kunstner er stor favorit hos bookmakerne.

Rasmus Seebach

Popsangeren der er søn af Tommy Seebach, har efterhånden produceret utallige hits, som går rent hjem hos en stor del af den danske befolkning gang på gang. Derfor har bookmakeren Bet25 også stor tiltro til, at det bliver lige netop ham, der kommer til at lave den officielle EM 2020- sang for Danmark.

Læs også

Kun i Danmark: McDonalds lancerer vild juleoverraskelse på menuen

“Hvis man kigger på, hvem der senest har indspillet de danske sange til både EM- og VM-slutrunder, så er det alle sammen musikere, der har en evne til at favne den danske befolkning. Derfor er Rasmus Seebach også vores favorit til at lave sommerens EM-sang, da han om nogen formår at favne bredt med sin musik,” fortæller Morten Olsen, der er oddschef hos Bet25.

Det er dog ikke kun Rasmus Seebach, som Bet25 har en fidus til. Af andre sandsynlige bud på deres liste, finder vi også kunstnere som Christopher, Suspekt, The Minds of 99 samt Volbeat.

Hvad siger du til Rasmus Seebach eller en af de ovenstående kunstnere til at stå bag den kommende EM-sang?

Danske fodboldsange

Når det kommer til danske fodboldsange, så har mange danske fodboldfans det med at være nostalgiske. Det er nemlig ikke mange, af de nyere slutrundesange, som danskerne virkelig har taget til sig.

I stedet er det de fleste af de sange, der blevet skrevet i henholdsvis 80er- og 90erne, samt enkelte i starten af 00erne, som danskerne virkelig holder af. Det vil også kræve en stor præstation af Rasmus Seebach eller den/de kunstnere, der skal producere EM 2020-sangen, hvis de vil op i den liga.

Har du ikke hørt de sange, som vi tænker på, eller kunne du bare godt bruge et lille genhør med de fantastiske sange, så er dette sangene, som de fleste danske fodboldfans bedst kan lide.

Re-Sepp-Ten (Vi er røde, vi er hvide)

 

En for alle, alle for en

 

Vi Vil Ha' Sejren i Land

 

Danmarks Drenge

 

 

Læs også

Nu kommer der ny benzin til Danmark: Disse bilejere skal passe på

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip