Rasmus Seebach gav chimpanser tyndskid og fik en dværgflodhest til at sultestrejke

Foto: Shutterstock.com

Når der gives koncerter i Mølleparken, går de høje lyde udover dyrene i Aalborg Zoo. Det resulterede blandt andet i, at både chimpanser og elefanter fik tyndskid, mens en dværgflodhest helt stoppede med at spise i en uge.

Musiksmag er en subjektiv ting, men Rasmus Seebach har alligevel formået at gøre sig elsket blandt det meste af den danske befolkning. Der er dog et sted, hvor han er mindre populære end andre, og det er når han kommer til Aalborg.

Her har Rasmus Seebach nemlig en række ufrivillige publikummer, der ikke er særlig vild med hans musik, for det giver dem nemlig rigtig dårlig mave. Faktisk så var det sådan, at da Rasmus Seebach senest gæstede Mølleparken i Aalborg med et show, så gav han chimpanserne i Aalborg Zoo tyndskid.

”Det, vi kan se ved de store koncerter, hvor der er et stort lydtryk, er, at blandt andet chimpanserne får tynd mave og bliver urolige. Det samme gør sig gældende for større aber og rovdyr og også vores elefanter,” fortæller Henrik Johansen, der er direktør i Aalborg Zoo til DR.dk.

Det er dog ikke udelukkende maveproblemer, som Rasmus Seebach og de andre kunstnere giver dyrene i Aalborg Zoo, faktisk har de haft så store problemer med deres dværgflodhest, at den sultestrejkede i en hel uge.

”Det dyr, der reagerede stærkest på det, var faktisk vores dværgflodhest, som ellers er placeret længst væk. Den smed sig i vandet og var ikke oppe eller spiste i en uge,” lyder det fra direktøren.

Det er nok ikke fordi, at Rasmus Seebach synger falsk

Hos Aalborg Zoo har de forsøgt sig med flere forholdsregler, når der skal afholdes koncerter i Mølleparken. Det er dog hjulpet lige lidt, og dermed kan det i stedet blive kommunens opgave at sørge for, at dyrene ikke får problemer.

Senere på året gæster Maroon 5 Mølleparken, ligesom der også er andre artister, der skal optræde i løbet af sommeren. De koncerter har Aalborg Kommune dog ikke nogen intentioner om at skulle aflyse.

”Det er selvfølgelig ikke holdbart, at dyrene i zoologisk have har det rigtig skidt med koncerterne. Jeg tror ikke, det er et spørgsmål om, hvorvidt Rasmus Seebach synger falsk, men at der er virkelig, virkelig høj musik, og det er selvfølgelig noget, vi skal forholde os til,” fortæller Mads Duedahl der er rådmand for sundheds- og kulturforvaltningen i Aalborg Kommune til DR.

En mulig konsekvens kan blive, at man finder et nyt koncertsted i Aalborg, og her nævnes blandt andet dyreskuepladsen i Skalborg.

 

Dagens Gossip