Reality-vinder: Derfor blev jeg syg af at give et blowjob

Foto: Janus Nielsen / Ritzau Scanpix

Det plejer højst at være en kønssygdom, man kan få, når man dyrker oralsex. Det var dog en helt anden sygdom, som Paradise-vinderen Anne Plejdrup blev ramt af, da hun gik ned mellem benene på en fyr.

Der sker masser af ting på det famøse Paradise Hotel i Mexico, når de unge danske deltagere folder sig ud. Primært er det druk, sex og intriger der bliver vist på skærmen hos de danske tv-seere, men det er alligevel ikke alt, som seerne får vist.

TV3 skal nemlig klippe rigtig mange timers optagelserne ned til blot et par enkelte timer, og dermed ryger der nogle gange et par interessante eller obskure ting ud til højre.

En af de ting fortæller Paradise-vinderen, Anne Plejdrup, dog om på hendes Instagram, hvor hun gerne vil have gjort klart, hvad der skete i forbindelse med, at hun tog en hel uges pause fra druk.

Læs også

Så kom frygtet ændring: MobilePay indfører månedligt gebyr

Det er nemlig meget uhørt, at deltagerne holder sig så længe fra våde varer, men i Anne Plejdrups tilfælde, var der en rigtig god undskyldning.

Hun var nemlig blevet syg, og skulle i behandling med antibiotika, og derfor kunne hun altså ikke drikke alkohol.

Ekstraordinært blowjob gjorde Anne syg

Årsagen til at hun vælger at fortælle om episoden til hendes følgere skyldes, at en person var overbevist om, at Anne Plejdrup havde fået skedekatar efter en trekant i poolen.

Det var dog ikke derfor, at Paradise-vinderen blev syg, det skyldes i stedet, at hun dykkede en tur under vandet og gav et blowjob.

“Der var en, der troede, at grunden til, at jeg var på antibiotika på ”Paradise”, var fordi jeg havde skedekatar (skedebetændelse red.). Det var overhovedet ikke derfor. Det var fordi, jeg havde suttet pik under poolen, så jeg får ørebetændelse,” fortæller Anne Plejdrup på Instagram ifølge Se&Hør.

En uge med ørebetændelse fik dog ikke nogen betydning for Anne Plejdrups fortsættelse på hotellet. Hun gik nemlig hele vejen til finalen, hvor hun stod over for Teitur Skoubo. Islændingen smed dog kuglen, og kunne nappe de 300.000 kroner, mens Anne Plejdrup ikke fik en krone.

Læs også

Gjorde kvinde gravid, men ønskede ikke at beholde barnet: Kommende far samlede tæskehold og gik til angreb

 

 

Dagens Gossip