Så meget tjener grevinde Alexandra i timen på hendes tourné

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Grevinde Alexandra går fra hendes foredragsturné med tunge lommer. Hun har nemlig en rigtig flot timeløn, når hun står på scenen i forbindelse med sin nye bog "Mit lykkelige land"

Den tidligere danske prinsesse og nuværende Grevinde Alexandra, har gang i en glimrende forretning med den foredragsturné, som hun er ude på i øjeblikket. Her rejser hun nemlig rundt i forlængelse med sin bog ”Mit lykkelige land” hvor hun fortæller sjove anekdoter om tiden på Schackenborg Slot, dronning Margrethe og hendes liv i Danmark.

Ugebladet Se & Hør har taget et kig på hendes forskellige foredrag, og de er kommet frem til, at hun under et udsolgt et af slagsen på Comwell i Kolding, har indtjent knap 200.000 kroner for den halvanden time, hvor hun var på scenen.

Det svarer til en timeløn på intet mindre end 133.333 kroner, og det er ikke så tosset.

Ni foredrag på den anden side af nytår

Grevinden skal ikke være bange for, at hun kommer til at mangle arbejde i starten af det nye år, hun er nemlig blevet booket til minimum ni foredrag i løbet af de næste tre måneder.

Her skal hun holde foredrag i både Aalborg, Aarhus, Herning, Odense, Randers, Roskilde, Sønderborg og Vejle. Slutteligt skal hun forbi Cirkusbygningen i København.

Ønsker man at overvære en af Grevindens foredrag, så skal man ikke have den helt store pung op af lommen. Billetpriserne veksler nemlig mellem 280 kroner og 350 kroner, så det er til at være med på.

Da hun senest afholdte foredrag i Kolding var Se og Hør med, og de talte med grevinden umiddelbart efter foredraget var sluttet af.

”Jeg var lidt nervøs på forhånd, men jeg følte, at jeg var så godt klædt på, og jeg har glædet mig rigtig meget til at fortælle,” lød det fra grevinden, der også havde tid og overskud til at rose publikum.

Bogen ”Mit Lykkelige land” som hun holder foredraget på baggrund af, er gået en som en bestseller i Danmark. Bogen ligger således på siden af navne som Kim Larsen og Michelle Obama.

Læs også

Marie blev sygemeldt - Så stjal chefen hendes design

 

 

Dagens Gossip