Sådan kommer Peter Madsens liv i fængslet til at være

Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Peter Madsens liv i fængslet kommer til at ændre sig radikalt, efter at han forsøgte at flygte i tirsdags.

Tirsdag formiddag forsøgte livstidsfangen Peter Madsen at flygte for Herstedvester Fængsel. Det lykkedes morderen at flygte, men kun i ganske kort tid, og så var han atter pågrebet af politiet.

Hele flugtforsøget var ganske alvorligt, da Peter Madsen truede en kvindelig ansat i fængslet med en pistol attrap, og efterfølgende truede han politiet med, at han havde en bombe på sig.

Læs også

Derfor forsøgte Peter Madsen at flygte

Politiet fandt dog ud af, at det ikke var tilfældet, og de pågreb derfor Peter Madsen og sigtede ham for flere tilfælde. I går erkendte Peter Madsen sigtelserne mod sig, og han er fortsat varetægtsfængslet.

Hans fremtid skal nu bestemmes, og en ting er ganske sikkert, og det er, at Peter Madsens fængselsliv bliver helt anderledes end før.

Ifølge advokat Mette Grith Stage, så skal Peter Madsen forventer, at han kommer til at tilbringe det meste af tiden alene, og derudover vil han heller ikke få lov til at arbejde i værkstedet.

“Når han skal på gårdtur, bliver det alene. Han skal være alene hele dagen, så det bliver det, man populært kalder isolation,” fortæller advokaten til B.T.

Flyttes fra sin nuværende celle

Indtil flugtforsøget sad Peter Madsen fængslet i Herstedvester, men det kommer han ikke til fremover. I stedet vil han blive rykket til et mere sikkert fængsel. Det kunne eksempelvis være Storstrøm Fængsel, hvor han tidligere har siddet. Derudover kunne det også være Enner Mark Fængslet i Horsens.

En ting er dog sikkert, og det er, at hverdagen for Peter Madsen kommer til at ændre sig. Sandsynligheden for, at han kan søge om prøveløsladelse om 12 år, ser også ud til at være forduftet.

Læs også

Camilla-Julie efter besøg i Fakta: Fraråder andre at gøre dette

 

 

Dagens Gossip