Samtlige Netflix-brugere bør læse med her

Skrevet af Kamille Isaksen

02/04/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis du bruger Netflix, så er det nok en god ide at spidse øre.

Mest læste i dag

De fleste danskere har adgang til en enkelt streamingtjeneste eller to, men hvis du er en af dem, som bruger streamingtjenesten Netflix, så bør du spidse øre.

Selvom der ikke er noget galt med selve streamingtjenesten, så kan dine oplysninger være i fare. Dette skyldes, at der er en svindelbesked i omløb i Netflix' navn, som forsøger at lokke uskyldige kunder hos streamingtjenesten ind på et tilsendt link.

I beskeden skriver svindlerne, at din automatiske fornyelse af dit abonnement mislykkedes, og at man blot skal klikke på linket, hvis man ønsker at beholde det.

Men det må du under ingen omstændigheder gøre.

Hvis du følger linket bliver du med al sandsynlighed ført ind på en side, hvor du kan indtaste dine oplysninger, som svindlerne dermed får adgang til.

Hvis du nogensinde modtager denne sms - eller en der minder om - så husk, at du ikke skal handle med det samme. Undersøg altid sagen nærmere og kontakt den pågældende virksomhed gennem deres officielle kanaler, hvis du er i tvivl.

Advarslen, som er udsendt via den populære app, Mit digitale selvforsvar, kan læses her:

"Pas på falske sms'er fra Netflix. I beskeden står der, at du skal opdatere dine oplysninger via et link, eftersom den automatiske fornyelse af dit abonnement mislykkedes.

Du skal ikke klikke på linket, men blot slette sms'en."

Herunder kan du se et eksempel på svindelbeskeden, der er i omløb.

Foto: Mit Digitale Selvforsvar