Skanderborg-mand modtager mystisk opkald fra hemmeligt nummer: Bliver stærkt rystet, da sandheden kommer frem

Ninna Andreasen

383 uger siden

|

15/03/2017
En mand fra Skanderborg blev dybt mistænksom, da han modtog et mystisk opkald fra en fremmed. ”Så skal du vel også have mit kontonummer?,” svarede han ironisk. Svaret efterlod ham paf.

Dagens topnyheder

Det krævede en del overtalelse at overbevise en mand i 30’erne fra Skanderborg om, at han ikke havde tricktyve i røret.

I virkeligheden var han blevet kontaktet af Danske Spil med en glædelig nyhed. Han havde vundet 5,6 millioner kroner i lotto. Det nægtede han dog i første omgang at tro på, oplyser Danske Spil.

- Helt ærligt, så er det sjældent folk, der ringer fra hemmeligt nummer, vil en noget godt - og så på en mandag.

Men mandag blev hurtigt noget mere munter for Skanderborg-manden. Han sad hos en kammerat, da telefonen ringede. Han tog den, selvom det var hemmeligt nummer.

- Det er en person fra Danske Spil, der siger, at jeg har vundet 5,6 mio. kr. i Lotto. Den nyhed er jeg ret skeptisk overfor. Jeg siger faktisk til ham, at nu vil han sikkert have mit konto nr., sådan som tricktyve altid vil, men han siger, at det behøver han ikke. Men han kan fortælle mig kontrolcifrene på min kupon, hvis jeg ikke tror på ham. Så bliver jeg lidt paf.

Overvejer hvordan gevinsten skal bruges
Grunden til, at Danske Spil havde vinderens telefonnummer var, at han havde brugt sit Spilkort, da han købte sin kupon. Derfor blev kuponen registreret i systemet, og han kunne altså kontaktes med den glædelige nyhed.

Det nægtede manden dog at tro på. Til sidst sagde medarbejderen fra Danske Spil, at han kunne gå i en kiosk og tjekke sin kupon.

- Der er en kiosk lige overfor, hvor jeg er, så der smutter jeg lige over. I kiosken siger de, at der er en gevinst på min kupon på over 10.000 kr., så jeg skal gå i banken. Så troede jeg lige pludselig lidt mere på det, men det var først, da jeg stod i banken, at jeg troede helt rigtigt på det, siger manden.

Han har stadig ikke helt vænnet sig til tanken om at være millionær. Dog er han og konen begyndt at tænke over, hvad pengene skal bruges til.

-Vi har kigget på nye huse et stykke tid, konen og jeg, men vi havde lige lagt planerne på hylden, for der var ikke råd, men nu kan vi købe drømmehuset. Så det er helt fantastisk. Hvis vi tænker os om, kan den her gevinst betyde, at vi er sikret langt ud i fremtiden, forklarer han.

Kunne nemt have glemt kuponen
Nu er lottovinderen rigtig glad for, at han brugte sit Spilkort, da han købte kuponen. Han glemmer nemlig ofte at tjekke, om han har vundet noget – og det er efter mandens eget udsagn rent held, at denne ikke endte i skraldespanden.

- Jeg er også begyndt at tænke over, hvilke andre kuponer jeg har liggende i skuffen derhjemme. Måske skulle jeg lige tjekke, hvis nogen af dem er købt, inden jeg begyndte at registrere dem.