Surt show: Fik parkeringsbøde for at hjælpe ved trafikuheld

20-årige Tobias Groot Nielsen var ikke et sekund i tvivl om, at han ville hjælpe ved en trafikulykke, da han kom kørende i sin bil på Nørrebro i sensommeren.

Men det kan være en dyr fornøjelse at gøre sin borgerpligt. For Tobias Groot Nielsen fik en p-bøde på 510 kroner i vinduet, mens han gav en hjælpende hånd ved ulykken.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Det skriver Ekstra Bladet.

- Jeg tror, jeg vil tænke mig om en ekstra gang, før jeg en anden gang stopper op og hjælper ved et færdselsuheld, siger Tobias Groot Nielsen til Ekstra Bladet.

Den 19. august, hvor ulykken fandt sted, har en opmærksom p-vagt bemærket, at den 20-åriges bil holdt upassende. Thomas Groot Nielsen havde nemlig parkeret med havariblink et sted, hvor der var standsning forbudt.

LÆS OGSÅ: Superhelteklædt arbejdsløs betaler andres p-bøder

- Jeg blev enormt sur over det. Jeg havde udført min pligt som borger og hjulpet til, og så får jeg en bøde, siger den 20-årige bilist, som har klaget over bøden.

Center for Parkering i Københavns Kommune vil ikke kommentere den pågældende sag. Men centerchefen i Center for Parkering, Anders Møller, fortæller, at det ikke er normal praksis, at man får en bøde, hvis man hjælper ved et trafikuheld.

- Men i hver enkelt sag er der en konkret vurdering, siger Anders Møller. 

Nu vil Tobias Groot Nielsen i retten med sagen.

 

Dagens Gossip