Sygehus med vigtig advarsel: Har du været i nærheden, kan du være forgiftet

Hvis man har befundet sig i nærheden af Sygehus Lillebælt fredag aften, så bør man holde øje med, om man udvikler symptomer. Hospitalet har nemlig behandlet en person, og nu frygtes det, at andre patienter er blevet ramt.

Det sker af og til, at hospitaler må behandle mennesker, som kan have smittet andre i den periode, hvor de har været på hospitalet. Lige netop sådan en situation kan være opstået på Sygehus Lillebælt, hvor hospitalet har behandlet en patient, der altså kan have smittet andre.

Sygehus Lillebælt er nemlig ude med en helt særlig advarsel på Facebook, hvor de opfordrer borgere, der har været i nærheden af hospitalet til at være særligt opmærksomme på symptomer.

Læs også

Tissede ud fra bro: Fire personer indlagt med hovedskade

Hospitalet har nemlig behandlet en mand for muldvarpegift, og der er en stor risiko for, at personer der har besøgt hospitalet i dette tidsrum, kan være blevet ramt, og derfor udvikle visse symptomer.

“Borgere der har været hos vagtlægen eller skadestuen og opholdt sig i området ved den fælles akutmodtagelse på Kolding Sygehus i tidsrummet mellem kl 18 og 19 fredag aften den 28. juni, skal være opmærksomme på symptomer som åndenød, kvalme, svimmelhed og opkast,” lyder det fra hospitalet i deres opslag på Facebook.

Henvend dig til hospitalet

Muldvarpegift er et rigtig farligt giftmiddel, og det kræver derfor kun meget lidt kontakt, før man kan opleve symptomer af det.

Hvis man har været på sygehuset i det nævnte tidsrum, og man oplever de mindste former for symptomer, så skal man ikke tøve med at kontakte skadevisiteringen på hospitalet, så man kan blive behandlet.

“I dette tidsrum har sygehuset hjulpet en patient, som har været i berøring med muldvarpegift. Borgere der har været til stede i området, og som oplever ovenstående symptomer - især i form af åndenød - eller er i tvivl om, hvorvidt de kan være påvirkede af giften, skal henvende sig til skadevisiteringen på 70110707,” lyder det i fortsættelsen af opslaget fra Sygehus Lillebælt.

Det er heldigvis ikke mange historier, man hører om menneskelig kontakt med muldvarpegift, men tilbage i 2002 blev fem kontoransatte indlagt på hospitalet, efter at de havde været i kontakt med giften.

Læs også

Kaffe, orme og svamp: 8 grunde til, at det klør i røven

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip