Telefonsælgeren skulle have en ordentlig skideballe: Viste sig at han havde en fantastisk nyhed

Det var ikke pæne ord, som en 'irriterende telefonsælger' kunne se frem til, da en kvinde i halvtredserne modtog flere opkald fra et nummer, som hun ikke kendte til. Det endte dog med, at kvinden skammede sig over sin opførsel, da manden havde gode nyheder.

Det er et ubarmhjertigt job at være telefonsælger, da man sjældent bliver mødt med glæde, fra dem man ringer op. Glæde var der bestemt heller ikke noget i begyndelsen, da en kvinde i halvtredserne var på ferie, og gentagende gange blev ringet op af det samme nummer.

“Vi sad i bilen fra lufthavnen, da min telefon ringede. Jeg havde op til rejsen godt set, at der var et nummer, der havde ringet gentagne gange. Jeg var sikker på, det var en eller anden irriterende sælger, så jeg havde sat mig op til, at han bare skulle have en overhaling,” lyder det i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Personen i den anden ende af røret, ønskede dog ikke at sælge noget til kvinden, han ville faktisk forære hende noget ganske gratis. Eller helt gratis var det ikke, for kvinden havde selv brugt penge på at købe den Lotto-joker, hvor det viste sig, at der var gevinst. ‘Sælgeren’ der faktisk var en kundeservicemedarbejder fra Danske Spil, kunne berette kvinden om, at hun havde vundet hele 17 millioner kroner.

Læs også

Advarsel: Tag aldrig imod denne pengeseddel

Den melding fik i den grad kvinden til at skamme sig, da hun ikke havde besvaret opkaldet i en særlig venlig tone.

“Jeg er simpelthen så ked af, at jeg nærmest fik skældt den unge mand fra Kundecenteret ud. For selvom jeg fandt ud af, det ikke var en sælger, så troede jeg jo heller ikke lige på, hvad han sagde med det samme,” fortæller kvinden.

Jublede som gale på en rasteplads

Eftersom kvinden og hendes mand sad i en bil, da de fik den fantastiske nyhed, havde de svært ved at fortsætte deres kørsel af ren og skær begejstring. De valgte derfor at holde ind til siden på en rasteplads, hvor de gav den fuld gas med jubel, skrål og skrig.

“Jeg vil sige det sådan, at jeg er glad for, at vi var i udlandet, så der ikke var nogen, der forstod os, men også at vi er sikre på, at vi aldrig møder dem, der så os igen,” lød det med en grin fra vinderen.

Skæbnen kunne dog have været noget anderledes for den nye lottomillionær og hendes mand, da de var meget tæt på at stoppe det Lotto-abonnement, som de havde kørende. Kvinden ville nemlig spare, og abonnementet var en af de ting, som bare stod og kostede penge uden at give gevinst.

Ugen forinden vandt de dog 100 kroner, og så tænkte de, at de ville lade den køre en uge mere, og det var vist heldigt nok.

“Jeg tænkte, det var et sted at spare, da jeg alligevel aldrig vinder. Men så havde jeg vundet 100 kroner, så jeg tænkte, at den lige fik lov at løbe en uge mere. Det er jo helt vildt,” fortæller hun.

Parret har i første omgang ingen intentioner om at fortælle andre om deres gevinst, og af samme årsag har de valgt at være anonyme i pressemeddelelsen fra Danske Spil. Hvis du går og spekulerer i, hvad de vil bruge pengene på, så oplyser kvinden, at hun skal have en ny telefon, og så har de tænkt sig at bruge pengene på at købe mere frihed.

Læs også

Helt væk! Bilist kørte 100 km/t på dansk landevej... Bremserne virkede ikke

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip