Tjek din e-boks: Vigtigt brev på vej til danskerne

Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Danskerne opfordres nu til at tjekke deres e-boks, da der er et vigtigt brev på vej.

Fra i dag begynde der at tikke en masse beskeder ind til danskerne i deres e-boks. Årsagen er, at tusindvis af danskere nu vil blive tilbudt at modtage en vaccine mod covid-19.

Læs også

Jes Dorph-fyring påvirker Abdel Aziz Mahmoud på direkte tv: Det har ikke været nemt

Der er også nogle personer, der vil modtage et fysisk brev med en invitation i stedet for e-boks, hvis de normalt ikke modtager digitalt-post.

Rådmand for ældre- og handicappede i Odense Kommune, Søren Windel fra De Konservative, har derfor appelleret til danskerne om, at de får tjekket deres e-boks og får booket en tid så hurtigt som muligt.

“Det er nu, der er ledig kapacitet, og nu det er nemt at komme til i bookingsystemet, så jeg håber virkelig, at man vil booke så hurtigt som muligt og måske få pårørende til at hjælpe med transport, hvis det er muligt,” lyder det fra rådmanden til Fyens.dk

Det er ikke kun borgere, der har modtaget et brev i e-boksen, der bør være opmærksomme. Rådmanden opfordrer til, at pårørende også tilbyder deres hjælp, ikke kun til familiemedlemmer, men måske også til naboen.

Det kan jo være, at der sidder en person, der gerne vil modtage vaccinen, men som har svært ved at få det til at gå op med transporten.

Beskederne i e-boks og fysisk post, er allerede begyndt at blive sendt ud, så det kan være, at der venter et brev i din e-boks lige nu.

Læs også

Seere raser mod DR efter Jes Dorph-interview i Aftenshowet

 

 

Dagens Gossip