Tjek din konto: 1.000 kroner på vej til danskerne

Foto: Bax Lindhardt/SP/Ritzau Scanpix

Mange danskere kan i løbet af oktober se frem til, at de får lidt flere penge mellem hænderne. Du skal blot holde øje med din bankkonto.

Coronavirussen har været hård ved den danske økonomi, men her i løbet af efteråret er der udsigt itl, at det kan begynde at vende igen.

Politiske aftaler har nemlig resulteret i, at der bliver skudt penge ud i samfundet igen, og hvor det i går var feriepengene, der kunne udbetales, er der nu også et andet beløb på vej.

Læs også

Mor totalt sønderknust: “Jeg ved ikke, hvordan vi skal klare den"

Aftalen i juni betød nemlig, at der her i oktober skal udbetales 1.000 kroner til et stort antal danskere. Det er landets pensionister, efterlønnere, kontanthjælpsmodtagere, studerende på SU samt folk, der er på andre offentlige ydelser.

Det er til gengæld ikke er afgjort endnu er, hvornår pengene lander på din konto. Det bliver her i løbet af oktober, men præcist hvornår, vides endnu ikke.

Hvilken dag bliver pengene udbetalt?

B.T: har sendt spørgsmålet videre, og fra både Beskæftigelsesministeriet og Udbetaling Danmark har de fået svaret, at danskerne skal holde øje med deres konto.

Du bør altså blot løbende holde øje med din bankkonto, for at se, om du får udbetalt de 1.000 kroner, som politikerne blev enige i i Juni.

Når du modtager beløbet i din netbank, vil du kunne se teksten ‘Engangstilskud covid’.

Du skal ikke gøre noget for at modtage de 1.000 kroner. De kommer automatisk ind på din bankkonto i løbet af måneden. Du skal derfor blot være tålmodig.

Læs også

35-årig lærer blev fyret: “Du skræmmer vores barn”

 

 

 

Dagens Gossip