35-årig lærer blev fyret: “Du skræmmer vores barn”

Foto: Instagram @freakyhoody

Det er ikke alle, der er lige vilde med tatoveringer og kropsudsmykning. Det har en 35-årig lærer måtte sande.

‘Du skræmmer børnene’ - det er ikke den besked, man ønsker at få, hvis man arbejder i en børnehave.

Men det var ikke desto mindre det, som den 35-årige Sylvain Helaine, der arbejdede i en børnehave i byen Palaiseau, der er en mindre fransk provinsby lidt uden for Paris, blev udsat for.

En forælder havde klaget over Sylvain Helaine, hvilket resulterede i, at den 35-årige mand blev fyret. Det skriver Reuters. Han skræmte, ifølge forældrene, deres 3-årige barn, og derfor ønskede de ikke, at han skulle være i børnehaven længere.

Underviser stadigvæk

Sylvain Helaine arbejder dog stadig med børn. Han underviser som lærer, og nu er det børn fra seks år og op, der sidder og lytter, når han lærer fra sig. 

“Alle mine elever og forældrene er cool med mig, fordi de altid har kendt mig,” forklarer skolelæreren, der har brugt 460 timer på tatoveringsbriksen. 

 

Episoden i børnehaven ligger et år tilbage i tiden, og ifølge en talsperson blev der indgået en aftale med Sylvain om at flytte ham fra børnehaven, da ‘børn under seks år kunne blive skræmte af hans udseende.”

Startede som 27-årige

Sylvain Helaine fik sin første tatovering som 27-årig, da han underviste på en privat skole i London. Han havde en "eksistentiel krise", og siden da er de mange tatoveringer blevet hans passion. Det er både Sylvains krop, ansigt og tunge, der er dækket af tatoveringer, og derudover har han også fået farvet det hvide i øjnene sort. Han håber, at hans anderledes look vil smitte af på eleverne. 

"Måske vil de være mindre racistiske, mindre homofobiske og mere fordomsfri, når de vokser op,” udtaler han.

Hvad synes du? Er Sylvain Helaines kropsudsmykning et problem for hans arbejde som lærer? 

 

 

 

 
 

Dagens Gossip