Tommy Ahlers afslører: "Jeg hader det"

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Investor og Venstre-politiker Tommy Ahlers er ikke fan.

Ifølge det amerikanske magasin RollingStone er der mennesker, der nyder at få foretaget en næsetest. De tænder ligefrem på det.

Den gruppe er Tommy Ahlers ikke en del af. Det afslører han i et opslag på Instagram. Her kan de mange følgere se, hvordan Venstre-politikeren får stukket en vatpind op i det ene næsebor.

Læs også

Nu undskylder Peter Ingemann

“Jeg hader det! Det er SÅ ubehageligt, og jeg tror hver gang, at pinden er helt oppe at røre ved min hjerne,” skriver Tommy Ahlers til opslaget. Men han gør det alligevel.

“Men det er godt nok et lille offer for, at vi kan få mere og mere frihed tilbage,” tilføjer han i opslaget.

Foto: Instagram @tommyahlers.

Tilbage i februar lød det fra sundhedsminister Magnus Heunicke, at tests er vejen frem, hvis samfundet skal åbne igen.

“Det kræver noget af den enkelte borger og af den enkelte arbejdsgiver, men det kræver også noget af os at sikre, at systemerne og testkits er klar,” sagde Magnus Heunicke på et pressemøde onsdag den 17. februar.

Ser frem til flytning

Men heldigvis har Tommy Ahlers andet at se frem til end de mange næsetests. På Valentinsdags afslørede han, at han flytter sammen med kæresten Le Gammeltoft.

“Den nøgle er til et hus på Holmen, som Le og jeg flytter ind i sammen engang til sommer. Sammen med i alt fire dejlige børn fra 4-13 år. Jeg glæder mig vildt meget og ved godt det med sammenbragte familier kan være svært. Men de fleste ting virker lettere sammen med Le - også det at skulle flytte sammen”, skriver han til billedet på Instagram, hvor han står sammen med kæresten Le Gammeltoft, der er direktør på mediet Heartbeats.

Foto: Instagram @tommyahlers.

Første gang parret fortalte offentligheden om deres kærlighed var tilbage i november 2020. På daværende tidspunkt havde de været sammen i et år. Tommy Ahlers har to børn med en kvinde, som han blev skilt fra i 2012. Le Gammeltoft har ligeledes to børn fra et tidligere forhold.

Læs også

Tæt på at dreje nøglen om: Corona redder Løvens Hule-iværksætter

 

 

 

Dagens Gossip