Tommy Ahlers stempler ud efter slem ulykke: “Det er skræmmende”

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Tommy Ahlers har valgt at tage en pause.

Påsken blev ikke helt som forventet for Venstre-politikeren Tommy Ahlers.

Læs også

Line Baun Danielsen raser: “Det holder bare ikke”

I et opslag på Instagram fortæller han, at han fik en kølerhjelm i hovedet.

“Jeg har sovet en del siden starten af påskedagene. Lyttet lidt til lydbøger med nedrullede gardiner. Været lidt ude og så sovet igen. Jeg tør simpelthen ikke andet. I påsken fik jeg en kølerhjelm i hovedet og blev en hjernerystelse og en række sting i panden rigere,” skriver han.

Han ville ikke risikere varige gener, og derfor har han valgt at tage en pause efter ulykken.

“Jeg synes oftere og oftere, jeg hører historier om folk, der har fået varige gener, hovedpine og koncentrationsbesvær efter en hjernerystelse. Det er skræmmende. Så jeg har stemplet ud hele denne uge. Det går bedre nu og håber snart på at være tilbage,” afslutter han opslaget.

Flytter sammen til sommer

Heldigvis kan Tommy Ahlers ser frem til en sommer, hvor han flytter sammen med kæresten Le Gammeltoft. 

Det afslørede han med et billede på Instagram, der meget passende blev lagt op i på Valentinsdag i februar.

“Den nøgle er til et hus på Holmen, som Le og jeg flytter ind i sammen engang til sommer. Sammen med i alt fire dejlige børn fra 4-13 år. Jeg glæder mig vildt meget og ved godt det med sammenbragte familier kan være svært. Men de fleste ting virker lettere sammen med Le - også det at skulle flytte sammen,” skriver han til billedet, hvor han står sammen med Le Gammeltoft, der er direktør på mediet Heartbeats.

Foto: Instagram @tommyahlers.

Første gang parret fortalte offentligheden om deres kærlighed var tilbage i november 2020. På daværende tidspunkt havde de været sammen i et år. 

Tommy Ahlers har to børn med en kvinde, som han blev skilt fra i 2012. Le Gammeltoft har ligeledes to børn fra et tidligere forhold.

Læs også

Søren Brostrøm med ny udmelding om AstraZeneca-vaccine

 

 

 

 

Dagens Gossip