Tuborg advarer: Julebryg er udsolgt - vi kan ikke følge med i år!

09/12/2017 10:00

Kasper Rasmussen

Indland
Carlsberg har ikke kunne følge med øltørsten hos danskerne her i julen.

Mest læste i dag

Det er blot fem uger siden, at 'sneen' faldt og mange fejrede J-dag den 3. november - alligevel advarer Carlsberg nu om, at den populære Tuborg Julebryg er udsolgt fra bryggeriet, ligesom lagrene af flere special-juleøl også er ved at tomme.

Det skriver BT. 

- Hvis man gerne vil have julebryg til sin julefrokost, så er det her en advarsel om, at man skal skynde sig ned i butikken og købe dem, for vi kan ikke nå at brygge flere inden jul, lyder det fra Informationschef i Carlsberg, Kasper Elbjørn.

Det er specielt med hensyn til den velkendte Tuborg Julebryg, at det er ved at være sidste chance, fortæller Kasper Elbjørn. 

Julebryggen på dåse er helt udsolgt fra bryggeriet. 30 styks kassen på flaske er på lageret til midten af næste uge, og på fad er der også ved at være tømt ud. Her forventes der udsolgt i næste uge. 

Danskerne har tilsyneladende været ekstra tørstige i år. Det er nemlig ikke blot Tuborg Julebryg, som er ved at være udsolgt. Ogås en række specialøl, er ved at være tømt fra hylderne. 

Jacobsen Golden Naked Christmas Ale er også helt udsolgt, og Carls Jul bliver det sandsynligvis også i næste uge.

Kasper Elbjørn kan ikke svarer på, hvorfor der allerede nu er ved at udsolgt. En forklaring kan være, at øl og især special øl er blevet mere og mere populært. Samtidigt er flere af de helt specielle øl svære at brygge og tager derfor længere tid at lave, forklarer Kasper Elbjørn.

- Vi ærgrer os over, at vi er ved at være løbet tør. Det er vi slet ikke interesseret i, for så sælger vi jo ikke så meget, som vi kunne have gjort,« siger han til BT og tilføjer:

- Nu er vi så tæt på jul, at vi ikke kan nå at brygge mere, så det her er en form for juleadvarsel.«

Forsker slår fast: Du bliver klogere af at drikke vin