TV 2 med stor afsløring: Her er de to nye Bachelorettes

Skrevet af Kamille Isaksen

08/12/2023
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Nu har TV 2 løftet sløret for de nye Bachelorettes til den nye sæson af programmet.

Mest læste i dag

TV 2 havde stor succes med datingprogrammet 'Bachelor', og i år forsøgte de at skabe et succesfuldt program, ved at bytte om på rollerne.

Det viste sig at blive en ligeså, hvis ikke større, succes, og nu løftet kanalen sløret for de to nye Bachelorettes, der i starten af 2024 drager sydpå i håbet om at finde deres livs kærlighed.

De hedder Lissa Paustian og Sofie Martinusen og er henholdsvis 28 og 27 år gammel, oplyser TV 2 i en pressemeddelelse ifølge Billed-Bladet.

Lissa Paustian

Lissa Paustian bor i København, hvor hun studerer journalistik, og håber, at hun i programmet kan finde sit livs kærlighed, afslører hun.

"Jeg har ikke som sådan en bestemt type, jeg leder efter – jeg håber at møde en mand, som jeg kan opleve verden med, som kan være min bedste ven, og som jeg kan grine med – det er enormt vigtigt for mig, at jeg er i et forhold, hvor jeg kan grine," fortæller Lissa til TV 2.

Foto: Steffen Røes/TV 2

Sofie Martinusen

Sofie Martinusen bor i Aalborg, hvor hun læser international virksomhedskommunikation. Hun har meldt sig til 'Bachelorette' i håbet om at finde en mand at dele hverdagen med.

"Jeg er virkelig glad for min hverdag og mit liv, og nu er jeg klar til at finde en kæreste, der kan blive min bedste ven. Jeg kunne sagtens flytte for kærligheden. Jeg ved ikke, hvor mit liv tager mig hen. Jeg er generelt eventyrlysten, og jeg vil gerne finde en at dele de eventyr med," forklarer hun til TV 2.

Foto: Steffen Røes/TV 2

Er Lissa Paustian eller Sofie Martinusen en kvinde, du godt kunne tænke dig at date, så er det muligt - endda i eksotiske omgivelser. TV 2 er nemlig på jagt efter singlemænd, der har lyst til at medvirke i den kommende og anden sæson af 'Bachelorette', som foregår i Sri Lanka.

Du kan tilmelde dig castingen ved at klikke her.