TV 2-vært trækker sig: Ramt af ildebefindende

Foto: Shutterstock.com

TV 2-værten fik for nylig et ildebefindende, hvorfor han i samråd med TV 2 har besluttet at trække sig.

Når dette års Tour de France bliver skudt i gang på TV 2, bliver det uden en af de helt store profiler på den danske tv-kanal. 

Læs også

TV 2-vært overrasker: Kaster sig ud i nyt projekt

Det skyldes, at TV 2-vært Thomas Kristensen ikke kommer til at dække den årlige sportsbegivenhed, som hvert år tiltrækker mange seere. 

Årsagen til dette er, at han for cirka tre uger siden blev ramt af et ildebefindende, mens han befandt sig på Kvægtorvet. 

Det har TV 2 meddelt i en pressemeddelelse

"Thomas Kristensen fik for knap tre uger siden et ildebefindende, mens han var på Kvægtorvet. Efterfølgende har han været igennem grundige undersøgelser, og heldigvis tyder ingen af disse undersøgelser på, at noget alvorligt er galt," skriver TV 2 i den pressemeddelelse, de har udsendt i dag. 

Kanalen oplyser også, at Thomas Kristensen i de seneste uger har kæmpet med både svimmelhed og balanceproblemer. Derfor er det i samråd med TV 2 blevet besluttet, at han ikke skal være en del af dette års dækning af Tour de France, som bliver skudt i gang lørdag den 26. juni. 

"Både Thomas og jeg ved, hvad det kræver at være vært på Tour de France-studieprogrammerne fra formiddag til aften i tre uger. Det er en ekstremt krævende opgave, som kun kan udføres, når man er fuldstændig på toppen. Dér er Thomas ikke endnu, og derfor er vi enige om at holde ham ude af dette års Tour-dækning," fortæller chefredaktør på TV 2 Sport John Jäger. 

Thomas Kristensen bliver erstattet i studiet af Jonas Nyhøj, der fik en uplanlagt debut i Tour-studiet i sommeren 2020, hvor han måtte afløse Thomas Kristensen i en uges tid, da han testede positiv for coronavirus.

Læs også

Politiet bekræfter uhyggeligt fund: Rester af Maria fundet

Desuden oplyser TV 2 til sidst i deres pressemeddelelse, at hverken TV 2 eller Thomas Kristensen selv har yderligere kommentarer i forhold til hans sygdom. 

 

Dagens Gossip