Tv-vært i vilde styrt

Det gik vildt for sig, da tv-værten kastede sig ud i noget nyt.

YouTube-stjernen og tv-værten Rasmus Brohave er ikke bange for nye udfordringer. Det viser han blandt andet i en video på YouTube, hvor han kaster sig ud i at køre mountainbike. Mange kender ham også som vært på TV 2-programmet  "Danmark har talent", men med over 282.000 følgere på YouTube, er det især også herfra, at det yngre publikum kender ham fra. 

Læs også

Prins Harry: Hvorfor overhovedet få børn?

I den seneste video, som Rasmus Brohave har lagt op, kan de mange følgere se, at han er på tur med to andre, der tydeligvis er en del mere rutineret end han er. Det er i hvert fald kun Rasmus Brohave, der tager flere styrt undervejs. Han er ellers fuld af gåpåmod i starten. 

“Nu skal jeg op på den her cykel. Det er el, det bliver fedt, nu skal vi bare ud og give den gas,” forklarer han i starten af videoen, og herefter kan man se klip fra cykelturen.

Ned ad ‘Hollywoodbakken’

Det hele slutter af med ‘svendestykket’, som er en tur ned ad en stejl bakke, der omtales som ‘Hollywood-bakken’. 

“Vi er helt sikre på, at du nok skal komme helskindet ned ad den her bakke,” fortæller Rasmus Brohaves træner, inden den store finale. I videoen er Rasmus Brohave på dette tidspunkt styrtet hele tre gange, og derfor kan man godt tvivle, om det kommer til at foregår uden styrt. Hvordan det hele ender, kan du se i videoen øverst i denne artikel. 

Læs også

Casper Christensen overrasker: “Jeg er simpelthen så imponeret”

 

 

 

 

 

Dagens Gossip