Ud af det blå: Nu får disse danskere penge tilbage

Foto: Bax Lindhardt/SP/Ritzau Scanpix

På grund af de nye corona-restriktioner kan mange danskere nu se frem til at få penge retur.

Der findes næppe noget bedre, end at få penge tilbage, som man ikke havde regnet med.

I den kommende måned står mange danskere til at få en god sum penge i form af de indefrosne feriepenge, men allerede inden det, er der nogle danskere, der kan glæde sig over, at de får penge tilbage.

Læs også

Noa forsvarede kvinde i bussen - Så blev han slået til blods

Årsagen er de nye corona-restriktioner, der ramte 18 kommuner forleden. Disse restriktioner gør blandt andet, at færre mennesker føler sig sikre ved at tage den offentlige transport, og nu kommer DSB dem til undsætning.

På Twitter melder DSB, at de helt ekstraordinært vælger at give pengene tilbage til de danskere, der har købt kort eller billetter, men som de ikke ønsker at bruge på grund af de nye restriktioner.

“Vi giver ekstraordinært pengene tilbage for kort og billetter til jer, der er ramt af den nye COVID19dk-situation i de 18 kommuner omkring Kbh og Odense. Hvis du ikke kan eller vil rejse pga. den nye situation, så se, hvordan du refunderer her:” lyder det fra DSB.

Du kan finde formularen via dette link

“Efter regeringens seneste anbefalinger og tiltag, gælder der fra den 8. september til og med den 21 september,  i visse tilfælde særlige refunderingsregler. De midlertidige regler, gælder for Pendlerkort og Ungdomskort samt DSB Orange og klapsædebilletter. Standardbilletter og Orange Fri kan refunderes almindeligt gældende regler for tilbagebetaling og refundering” skriver DSB på deres hjemmeside.

Læs også

Kvinde frustreret over Aldi: De er ligeglade

 

 

Dagens Gossip