Uro efter Emilies forsvinden: Unge i Korsør tør ikke gå ud om aftenen

Unge er blevet mere forsigtige og frygtsomme i Korsør, og forældre tør ikke lade deres børn bevæge sig rundt i byen alene i de sene timer på døgnet.

Siden Emilie Mengs forsvinden efter en bytur er der kommet en stigende uro i Korsør, som afholder flere af byens unge fra gå ud alene om aftenen, skriver tv2.dk.

- Vi er alle sammen berørte af det her. Selvfølgelig er familiens og de næres sorg helt ubeskrivelig, men vi er alle sammen fulde af sorg og frygt, fortæller sognepræst Anna Kluge til TV ØST.

Hun arbejder i den kirke i Korsør, hvor Emilie Meng var en del af kirkekoret, og hun har selv en dreng på 13 år og en pige på 15. Hun fortæller, at livet har ændret sig efter Emilie Mengs sporløse forsvinden.

- Jeg har altid tænkt, at Korsør var sådan en lille by, hvor mine børn kunne cykle rundt selv. Sådan er det ikke mere. Vi kører børnene, og vi henter dem igen, siger hun til TV ØST.

19-årige Mikela Wettergreen fra Korsør siger, at hun ikke længere tør gå alene hjem efter en bytur, og Heidi Hansen, som har teenagebørn, fortæller, at hun ikke tør lade sine børn gå ud alene om aftenen.

Flere eftersøgninger i Korsør og Jylland har indtil videre ikke givet politiet nye spor at gå efter i den mystiske sag, men tusindvis af frivillige siger, at de vil fortsætte med at lede, indtil den unge kvinde er fundet.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip