Ventetiden er ovre: Nu er det langt om længe sket for Lene Beier

Skrevet af Emil Martesen

9 uger siden

|

09/04/2024
Indland
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Nu er ventetiden ovre.

Dagens topnyheder

Tilbage i februar skrev Lene Beier på sin Instagram, at hun inden længe rykker teltpælene op, fordi hun skal forfølge sin drøm om at være 'kromutter' på et hotel i Alperne:

"1. Maj flytter vi ud af vores fantastiske drømmehus, som vi købte og ombyggede totalt for 8 år siden. Det bliver både med glæde og sorg, når vi giver nøglerne videre til den nye familie - og I skal vide, at hvis vi kunne beholde huset OG forfølge vores drøm om at drive et lille hotel i Alperne, så lejede vi gerne ud i stedet for at sælge", skrev Lene Beier på Instagram.

Siden dengang har familien Beier kigget på flere forskellige hoteller, og nu løfter Lene Beier sløret for, at de har fundet deres kommende hjem, hvilket helt sikkert er en melding, mange har ventet på:

"I går brugte vi fire timer ude på det hotel, som Anders har set én gang. Det er vores drømmehotel. Det er det bare. Det endte med et håndtryk, og vi har lovet hinanden gensidigt, at vi må og gerne vil købe det", siger hun en en story på Instagram.

Hun siger samtidig, at det i skrivende stund ser ud til, at de kan overtage hotellet i september måned, men de resterende detaljer holder hun for sig selv i denne omgang.

HER & NU skriver, at Beier-parret nu skal bruge dagen på at udforske det område, som de angiveligt allerede har forelsket sig i.

Får nok at se til

I et interview med B.T. har Lene Beier udtalt, at hun ikke ser nogen problemer i at forsætte med at lave tv i Danmark, hvorfor det ser ud til, at hun får en masse om ørerne:

"Jeg er jo sæsonarbejder, kan man sige, og kan godt flette mit arbejde ind i sæsoner i Danmark som nu, hvor jeg plejer at holde fri i hele vinterhalvåret. Det fortsætter jeg med."

Visionen er, at hotellet, som Beier-familien skal drive, kun har åbent i sommer- og skisæsonen.

Det betyder, at der ikke er noget, der står i vejen for, at hun blandt andet har tid til at filme 'Landmand søger kærlighed' og 'Vi drukner i rod',.

Dog kommer hun også med en trist melding til de mange fans, da hun ikke udelukker, at hotellet kommer til at koste et par timer væk fra skærmen:

"Men måske vil jeg lave lidt mindre tv. Og man kan jo heller ikke vide, om jeg kommer til at lave tv nede på hotellet, vel?", siger hun.