Video: Her går populær facebook-udfordring grueligt galt

Lige for tiden er facebook og youtube fyldt med videoer af folk, der tager imod udfordringen om at hoppe i det kolde, danske vand, for derefter at nominere en række venner til at gøre det samme.

Trenden er populær, og videoerne viser halvnøgne danskere, der morer sig ved at tage den våde udfordringen op.

Det gjorde Morten Knudsen også i første omgang, da han forleden annoncerede sit eget hop i vandet til sin kone Tina, der filmede udfordringen.

LÆS OGSÅ: Træt af platte Facebook-udfordringer: Her giver han mad og tøj til hjemløs

Men herfra gik det helt galt for den sydfynske mand.

Morten Knudsen sprang i vandet, hvor det var temmelig lavt. Og med det samme, da han kom op, kunne Tina og ægteparrets to små børn se, at der var noget, der ikke var, som det skulle være.

- Han var helt bleg og stiv i blikket. Mortens ben sad i en helt forkert vinkel, så vi var slet ikke i tvivl om, at det var brækket, siger Tina til BT.

- Han rystede og havde det rigtig skidt. Han skreg faktisk af smerte. Han kunne slet ikke støtte på benet, men fik på en eller anden måde selv kravlet tilbage til bilen, siger hun.

Morten Knudsen kom på skadestuen i Odense, hvor deres anelser om benet blev bekræftet. Benet var brækket fire gange, og Morten Knudsen har nu fået det pakket ind i gips fra hofte til tå.

Se den uheldige facebook-udfordring her: