Zenia Stampe ramt af sorg: Datteren er død

En stor tragedie har ramt den radikale politiker Zenia Stampe og hendes mand Martin Lyngbo. Natten til mandag døde parrets lille datter, som nåede at få navnet Olga.

"Natten til i går skete det, som Zenia og jeg har kæmpet imod og frygtet. Vores lille datter Olga blev født alt for tidligt, og hun klarede ikke fødslen. Det var på tærsklen til uge 24, og medicinsk forekommer det, at børn overlever også så tidlig en fødsel. Men det skete altså ikke i vores tilfælde", skriver det ulykkelige forældrepar i et brev på Facebook.

LÆS OGSÅ: 10 ting, som IKKE gør dig lykkelig

Olga vejede blot 612 gram ved fødslen. Den præcise årsag til den for tidligt fødte Olga ikke overlevede kender parret ikke.

Efter fødslen fik Zenia og Martin nogle timer sammen med deres lille pige, som de beskriver som et perfekt, fuldt og færdigt lille barn. Senere lagde de Olga i en lille kiste med blomster, fremgår det af brevet på Facebook.

LÆS OGSÅ: Mor med tre jobs betaler datterens designer-garderobe: - Jeg kan ikke sige nej

"Det bliver en mærkelig sommer. Der er en masse sorg at bearbejde. Og en masse forestillinger om det nye liv med først højgravid mave og siden en ny baby, som skal revurderes. Men grundlæggende er vi jo glade for det liv, som vi kommer tilbage til. Og der er masser, der ligger foran os", skriver parret videre.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Det følelesesladede brev rundes af med ordene: 

"Lille Olga Stampe Lyngbo vil vi altid have med i vores hjerter. Det er en kliche, men det er virkelig sådan, det føles".

.

Dagens Gossip