Ikke færdig endnu: Dennis Knudsen tilbage i retten

Nicolai H

2 uger siden

|

10/07/2024
Kendte
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Kendisstylisten er atter engang blevet indkaldt i retten.

Dagens topnyheder

Det er alligevel ikke helt slut med at stå skoleret i retssalene for Dennis Knudsen.

Onsdag formiddag måtte den kendte frisør møde op i Retten i Næstved.

Den 61-årige var tiltalt for en hastighedsforseelse og håbede på at få afsluttet sagen.

"Men der kom ikke noget ud af det. Dommen falder først senere. Der er lidt ærgerligt, for jeg vil gerne have det ud af verden. Det er noget bøvl," udtaler Dennis Knudsen til Ekstra Bladet.

Uheldig farttur i Korsør

Sagen stammer fra 2022, hvor Knudsen kørte for hurtigt på en strækning i Korsør, der skifter fra landevej til byzone. Han blev fanget med en hastighed på 70 km/t, hvor det tilladte var 50 km/t.

"Dengang fik jeg en bøde på 3600 kroner, som jeg troede, at jeg havde betalt. Men der manglede åbenbart en elektronisk underskrift eller et eller andet," forklarer Knudsen. Han var overrasket over at skulle møde i retten, da han ikke havde modtaget nogen rykkere og troede, at sagen var afsluttet.

Under retsmødet blev der sået tvivl om, hvorvidt hastighedsgrænsen på strækningen var 50 eller 60 km/t, hvilket kan påvirke sagens udfald.

Sagen kan nemlig resultere i flere udfald: enten slutter sagen her, eller også vil Knudsen modtage en bøde mere - hvilket understreget at han gerne vil gøre.

I værste tilfælde kan stylisten få frataget kørekortet i yderligere seks måneder.

Tidligere optrin og kørekortsproblemer

Knudsen mistede kørekortet i juli sidste år efter en hændelse ved Aarhus Færgehavn.

Han mistede besindelsen, da han og hans børn ikke kunne komme ombord på Molslinjen, hvilket resulterede i en frakendelse af kørekortet og beslaglæggelse af hans Audi Q7 til en værdi af 1,2 millioner kroner.

Hvis Knudsen ikke idømmes en forlængelse af kørekortfrakendelsen i den aktuelle sag, kan han generhverve sit kørekort sidst på sommeren. Mens han venter på dommen, må den kendte frisør fortsætte uden rat mellem hænderne, men med håb om snart at få sine køreprivilegier tilbage.