16-årig dræber sin bedste veninde efter skænderi på Facebook

Den 16-årige mexicanske pige, Erandy Elizabeth Gutierrez, blev rødglødende, da hun opdagede, at hendes bedste veninde, 16 årige Anel Baez, havde lagt nøgenbilleder af de to piger på Facebook.

I beskeder på Twitter fortalte den rasende Erandy sin veninde, at hun var gået langt over strengen, og at hun var heldigt, hvis hun overlevede året ud. Det skriver metro.uk.

LÆS OGSÅ: Rigmand voldtog tre-årig datter: Derfor slipper han for fængsel

"Det kan godt være, det ser ud som om, at jeg er meget rolig, men i mit hoved har jeg dræbt dig mindst tre gange, skrev Erandy til Anel på Twitter ifølge metro.uk.

Truslerne bed ikke på den intetanende Anel, som inviterede veninden hjem til sig for at redde trådene ud.

Hjemme hos Anel i den nordvestlige mexicanske by, Guamuchil, blev tiden ikke brugt på at snakke. Ifølge mexicansk politi sagde Erandy, at hun skulle på toilettet, men i stedet hentede hun en stor kniv i køkkenet. Over 60 gange stak Erandy sin veninde i ryggen.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Inden Erandy flygtede fra sin døde veninde, fjernede hun blod fra sit tøj og kniven.

I dagene efter mordet sørgede Erandy sammen med andre venner. Og hun deltog også i begravelsen - lige indtil politiet hentede hende, da deres efterforskning afslørede Erandy som den koldblodige morder, der holdt sit løfte om, at veninden var heldig, hvis hun overlevede året ud.

 

Dagens Gossip