16-årig dreng havde sex med føl på populært naturområde - blev overrasket af to kvinder

To kvindelige vandrere fik med et afbrudt deres gåtur på chokkerende vis, da de opdagede en 16-årig dreng, der var i fuld gang med at dyrke sex med et føl i en indhegning.

Drengen blev taget på fersk gerning i en indhegning, mens han holdt fast i hestens hale og voldtog føllet. Da den unge gerningsmand så kvinderne, blev han rædselslagen og stak af på sin cykel. Det skriver The Mirror.

Den ubehagelige episode fandt sted i det velbesøgte Aylestone Meadows naturreservat i Leicester i juni 2014. Dengang tog politiet prøver fra hestens kønsdele og fra teenageren, men man fandt ingen sammenfald.

Men i marts i år blev drengen anholdt igen i forbindelse med mistanke om en anden lovovertrædelse, og denne gang undersøgte politiet hans DNA med hesteforbrydelsen og fandt et match.

Ved den efterfølgende retssag valgte dommeren at skåne hestemishandleren for fængsel og idømte ham i stedet 18 måneders samfundstjeneste ved retten i Leicester, eftersom teenageren viste fremskridt og fik støtte fra familien.

Ifølge hovedpersonen selv blev han presset af en mand til at have sex med føllet, kom det frem i retten, hvor drengen også fortalte, at han tilbage i juni 2014 ikke havde haft det godt i hovedet.

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler: