77-årig bundet med gaffatape: Politiet søger vidner til groft hjemmerøveri

En 77-årig kvinde blev bundet med gaffatape, efter at hun under et hjemmerøveri i Rungsted blev overrumplet bagfra af en eller flere hjemmerøvere, oplyser Nordsjællands Politi.

Politiet efterforsker nu hjemmerøveriet på Drejersvej i Rungsted, der blev anmeldt klokken 23.25, med relativt få oplysninger.

Kvinden bor i en høj stueetage i en villa på Dreyersvej. Her havde gerninsmændene sat stiger op til soveværelsesvinduet, som de brød op og steg ind igennem.

Læs også: 77-årig kvinde bundet med gaffatape under hjemmerøveri

Kvinden blev grebet bagfra og fik bundet noget stof omkring ansigtet, ligesom hun fik hænderne tapet sammen.

Herefter foretog gerningsmændene en gennemrodning af hele etagen. De slap væk med nogle kontanter fra et ulåst pengeskab og en del gamle smykker og armbåndsure. 

Den 77-årige kvinde hørte gerningsmændene tale "østeuropæisk" sammen, skriver Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse. Hun har ikke lidt fysisk overlast, men er chokeret efter episoden.

Kort før klokken 23 mandag aften så vidner to biler med lys holde på Dreyersvej med front mod hinanden. Vidnerne hørte den ene bil dytte - måske for at hilse på den anden - hvorefter begge biler kørte fra stedet.

Politiet vil gerne i kontakt med førerne af de to biler, som ikke på nuværende tidspunkt sættes i forbindelse med selve hjemmerøveriet. 

Desuden hører Nordsjællands politi gerne fra ejerne af de tre alu-stiger, som gerningsmændene brugte til at få adgang til villaens overetage. Øvrig mistænkelig adfærd omkring gerningsstedet og -tidspunktet kan også oplyses til Nordsjællands Politi på telefon 1-1-4.

 

 

Dagens Gossip