To børn udsat for seksuelle overgreb i Legoland: Ung mand efterlyses

To seks-årige piger, der forleden befandt sig i Legoland, blev angiveligt seksuelt forulempet af en ung mand. Politiet leder efter gerningsmanden og beder besøgende i Legoland om at henvende sig, hvis de har set noget mistænkeligt.

De påståede overgreb fandt sted i Legoland Windsor i det sydøstlige England. Det oplyser den britiske avis Metro.

Læs ogsåLegoland skærper sikkerheden ved indgangen

De to seks-årige piger legede alene i piratområdet torsdag ved 12.15-tiden, da en stor teenager eller en mand først i 20’erne rørte ved pigerne på upassende steder. Kort efter løb de to piger hen til deres familier og fortalte, hvad der var sket.

Politiet i Windsor leder efter gerningsmanden og beder besøgende, der var i forlystelsesparken i torsdags, om at henvende sig, hvis de har set noget, eller har taget billeder fra piratområdet på det pågældende tidspunkt.

Legoland Windsor er dybt chokerede og forklarer, at den slags aldrig før er sket hos dem.

Læs ogsåHandicappet Lego-figur i kørestol kommer på markedet til juni

- Sikkerhed er vores første prioritet for de familier, der nyder en dag med os. Vi arbejder nu tæt sammen med politiet for at hjælpe dem i deres undersøgelse, siger en talsperson fra Legoland Windsor.

Den formodede gerningsmand er teenager eller første i 20’erne, hvid og ca. 1,70 cm høj. Han bar sorte, stramme bukser, en sort t-shirt og sportssko.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip