Chokeret mor efterlyser kvindelig spritbilist: Min 8-årige søn Malthe vil rigtig gerne tale med dig

I sidste uge fik Iben Hejring Jensen en af de telefonopringninger, man som forælder håber aldrig at få.

En spritbilist havde ramt hendes otte-årige søn og hans mormor i Kolding.

Både sønnen Malthe og mormoren overlevede den voldsomme påkørslen af den fulde bilist.

De blev begge kørt til sygehuset i en ambulance, og efterfølgende satte den chokerede mor sig til tasterne for at dele sin oplevelse på Facebook.

Lad være med at køre, når du har drukket, lød budskabet på det sociale medie, hvor over 18.000 mennesker delte opslaget.

Læs også: Iben til spritbilist som kørte søn ned: “Intet retfærdiggør det”

Avisen JyskeVestkysten skriver, at der ifølge Sydøstjyllands Politi var tale om en blot 18-årige pige, der i beruset tilstand kørte op i den 66-årige kvindes bil – en ulykke, der totalskadede køretøjet med Iben Hejring Jensens egen søn og mor i.

Det ufrivillige møde med den 18-årige spritbilist har gjort, at otte-årige Malthe nu skal til krisepsykolog for at bearbejdede trafikulykken, der skete den 4. august på Hylkedalsvej i den jyske fjordby.

Drengen bliver ved med at spørge efter den 18-årige spritbilist, og derfor har Iben Hejring Jensen igen skrevet et Facebookopslag i et desperat forsøg på at få kontakt til den unge bilist.

- Jeg forsøger en sidste gang, at få en besked frem til dig. Kald mig naiv, men jeg er magtesløs og samtidig desperat, fordi det føles som en kniv i hjertet, at se hvor påvirket min 8-årige søn er, efter du påkørte dem, skriver den randrusianske mor.

- Måske jeg er naiv og håbet er spinkelt, men ønsker inderligt du kontakter mig - det handler ikke om skæld ud, men mit barn bliver ved med at spørge efter at tale med "hende der ramte os", og han prøver hele tiden at forstå "hvorfor", lyder det fra Iben Hejring Jensen.

Se hele opslaget her:

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip