Facebook-video: Ung pige med hund udsat for groft overfald af fire mænd

Sara Illum Lund-Jensen fra Odense har her til aften lagt en video op på sin facebook-side, som i skrivende stund allerede er blevet delt 3956 gange.

I videoen fortæller en drivvåd, forslået og meget chokeret Sara Illum Lund-Jensen om en episode, der er foregået kort forinden.

Hun forklarer, at hun var på vej ned til en stor sø i Odense, fordi hendes muskelhund, Kejser, skulle ned og bade i det gode vejr.

- Der kommer fire gutter hen, som først spørger ind til min hund. De begynder at sparke ud efter ham, hvilket jeg bliver meget tosset over, fortæller Sara Illum Lund-Jensen i videoen.

Hun begynder at diskutere med mændene, men det opildner dem tilsyneladende endnu mere:

- Lige pludselig står de flere mennesker og river fat i mig. De begyndte at smadre mig ned i jorden og  sparke til mig og rulle mig rundt, og til sidst kastede de mig ud i søen, siger den stærkt oprevede pige fra Odense, og fortsætter.

- Så nu står jeg her, drivvåd, med en hund, der skal til dyrlægen, fordi han er skidebange, og han blev ramt med en sten.

Dagens.dk har - ind til videre - forgæves forsøgt at få fat på Sara Illum Lund-Jensen, for at høre, om hun har kontaktet politiet efter den voldsomme episode.

Hos Fyns Politi er vagtchefens melding, at det ikke er en episode, der endnu er nået til politiet.

I videoen slutter Sara Illum Lund-Jensen af med en kraftig opfordring til folk som de fire mænd, hun mødte ved søen:

- Jeg synes simpelthen, det er for dårligt, at man skal sådan noget igennem, bare fordi man har en hund, som folk ikke kan lide. Hvis I ikke kan lide min hund, så lad være med at komme hen til os!

Se videoen her:

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_GB/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Post by Sara Illum Lund-jensen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip