Facebook-video: Ung pige med hund udsat for groft overfald af fire mænd

Sara Illum Lund-Jensen fra Odense har her til aften lagt en video op på sin facebook-side, som i skrivende stund allerede er blevet delt 3956 gange.

I videoen fortæller en drivvåd, forslået og meget chokeret Sara Illum Lund-Jensen om en episode, der er foregået kort forinden.

Hun forklarer, at hun var på vej ned til en stor sø i Odense, fordi hendes muskelhund, Kejser, skulle ned og bade i det gode vejr.

- Der kommer fire gutter hen, som først spørger ind til min hund. De begynder at sparke ud efter ham, hvilket jeg bliver meget tosset over, fortæller Sara Illum Lund-Jensen i videoen.

Hun begynder at diskutere med mændene, men det opildner dem tilsyneladende endnu mere:

- Lige pludselig står de flere mennesker og river fat i mig. De begyndte at smadre mig ned i jorden og  sparke til mig og rulle mig rundt, og til sidst kastede de mig ud i søen, siger den stærkt oprevede pige fra Odense, og fortsætter.

- Så nu står jeg her, drivvåd, med en hund, der skal til dyrlægen, fordi han er skidebange, og han blev ramt med en sten.

Dagens.dk har - ind til videre - forgæves forsøgt at få fat på Sara Illum Lund-Jensen, for at høre, om hun har kontaktet politiet efter den voldsomme episode.

Hos Fyns Politi er vagtchefens melding, at det ikke er en episode, der endnu er nået til politiet.

I videoen slutter Sara Illum Lund-Jensen af med en kraftig opfordring til folk som de fire mænd, hun mødte ved søen:

- Jeg synes simpelthen, det er for dårligt, at man skal sådan noget igennem, bare fordi man har en hund, som folk ikke kan lide. Hvis I ikke kan lide min hund, så lad være med at komme hen til os!

Se videoen her:

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_GB/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Post by Sara Illum Lund-jensen.

 

 

Dagens Gossip