Har du set denne mand og kvinde? De mistænkes for tricktyverier for 150.000 kroner

To personer efterlyses nu af Nordsjællands Politi. De formodes at stå bag 17 tricktyverier og 36 tilfælde af databedragerier for over 150.000 kroner.

Kriminaliteten har fundet sted i perioden oktober 2013 til 22. januar 2015.

Den 24. oktober sidste år foretog de antageligt et tricktyveri af en ældre herre, der var på indkøb i et supermarked på Nærumsvænge Torv i Nærum.

Da han skulle betale med Dankort, distraherede den mandlige tricktyv kassemedarbejderen, mens den anden aflurede pinkoden.

Efterfølgende prikkede kvinden, som havde afluret koden, herren på skulderen og sagde, at den ældre mand havde tabt en pengeseddel. Senere rettede hun igen henvendelse og sagde, at det alligevel ikke var hendes pengeseddel.

Læs også: Undgå at blive flået: Her er tricktyvenes nyeste våben

Under tilbageleveringen stjal tricktyven Dankortet. Senere hævede tyvene et større beløb, før kontoen blev spærret.

Den ene gerningsmand beskrives som cirka 45 år, østeuropæisk af udseende, kraftigt bygget og med kort, sort og tyndt hår. Han var iført mørk beklædning.

Den anden beskrives som kvinde, cirka 40 år og østeuropæisk af udseende. Hun bar briller med lyst stel. Kvinden beskrives som almindelig af bygning med sort hård samlet i nakken. Hun var iført mørkt tøj og medbragte en skuldertaske.

De to er sidst set i Brønshøj. Hvis nogen ser dem, beder Nordsjællands Politi om, at man retter henvendelse på telefonnummer 114.

Se større billeder af de mistænkte nedenfor.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip