Københavnsk homopar overfuset med kanonslag: - De råber homo og bøsse efter os

Weekenden sluttede kedeligt for et homoseksuelt par fra Tingbjerg i det nordvestlige København. Søndag aften blev deres altan pludselig oplyst, inden der fulgte et højt brag. Det var et kraftigt kanonslag, der smadrede deres altanbord og stole. Det skriver TV2 Lorry.

Parret, der havde en veninde og hendes barn på besøg, fik et kæmpe chok, og ringede til politiet. 20 minutter efter finder endnu et kanonslag vej til parrets altan, og politiet er stadig ikke at se.

Læs også: Lesbisk par flygter ud af byen efter måneder med chikane

Politiet har oplyst, at de var i området, da det andet kanonslag blev affyret, men det gør ikke sagen mindre frustrerende for parret.

Ifølge Kasper, som er den ene del af parret, er han og manden, igennem de to og et halvt år de har boet i Tingbjerg, blevet udsat for forskellig slags chikane. De er blevet kaldt ukvemsord og har fået kastet sten efter sig.

- De råber "homo" og "bøsse" alle mulige skældsord, der henviser til min seksualitet," siger Kasper, som ikke går ud efter mørkets frembrud, til TV2 Lorry.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Politiet holder nu skærpet opsyn med Kasper og hans mand.

- Det er klart, at der her er tale om "hate crimes, det er noget vi tager meget alvorligt," siger politiassistent Martin Pallesen fra Lokalpolitiet Nordvest til TV2 Lorry. 

 

Dagens Gossip