Kvinde-lig fra Kamilla-sag skal obduceres i dag

Retsmedicinere skal torsdag obducere et lig, som onsdag blev fundet ved en motorvejsafkørsel ved Kliplev i Sønderjylland. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Liget er formentlig den forsvundne kvinde, Kamilla Hantusch, men det har Syd- og Sønderjyllands Politi endnu ikke kunnet bekræfte.

Onsdag aften blev Kamilla Hantusch' 24-årige ekskæreste anholdt i sagen og sigtet for at have dræbt Kamilla. Politiet har endnu ikke oplyst, hvordan den 24-årige mand forholder sig til sigtelsen.

Mandens advokat, Erik Schøt-Bæk, vil forude for grundlovsforhøret over for Ritzau ikke kommentere sin klients stillingtagen til sigtelsen.

Senere torsdag vil den 24-årige mand blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg, hvor anklagemyndigheden vil kræve ham varetægtsfængslet i sagen. Grundlovsforhøret begynder efter planen klokken 14.

Politiets kommunikationsmedarbejder Helle Lundberg oplyser, at anklagemyndigheden formentlig vil bede dommeren i Sønderborg om at lade grundlovsforhøret foregå for lukkede døre.

Grunden til det er hensynet til politiets videre efterforskning i sagen. Den kan muligvis lide skade, hvis de oplysninger, der vil blive fremlagt ved grundlovsforhøret slipper ud i offentligheden.

Kamilla Hantusch forsvandt lørdag den 19. juli og blev efterfølgende meldt savnet. Trods en større eftersøgningsindsats med blandt andet helikopter og hunde, lykkedes det ikke politiet at finde hende.

Onsdag fandt en borger så et lig ved motorvejsafkørsel 73 ved Kliplev, som politiet formoder er Kamilla Hantusch.

/ritzau/

.

Dagens Gossip