Kvindelig politibetjent blødte ihjel fra lille sår på tåen

Den tragiske sag om Kimberly Sumner har spøgt, siden hun blev fundet død i en stor blodpøl i sit hjem nær Staffordshire i England. Men nu har et ligsyn konkluderet, hvad der tog livet af den 46-årige kvinde, skriver den britiske avis Metro.

Liget af Kimberly Sumner, der var tidligere politibetjent med 20 års tjeneste i bagagen, blev opdaget den 10. april i år af hendes tidligere partner, der kom på besøg.

I første omgang troede politiet, at den tidligere kollega havde været udsat for en forbrydelse, fordi hun lå omgivet af store mængder blod. Men det skulle vise sig, at den eneste uventede åbning, lægerne kunne finde på hendes krop, var et lille sår på hendes ene tå.

Læs også: 4-årig dreng voldtaget af asylansøger på toilet

Under efterforskningen er det kommet frem, at Kimberly Sumner led af koagulationsproblemer (hendes blod ville ikke størkne) på grund af en alkoholrelateret leversygdom, som gjorde at hendes lille sår på tåen ikke stoppede med at bløde.

Samtidig fremgik det også af de toksikologiske test, at Kimberly Sumner var meget beruset på dødstidspunket.

På grund af helbredsmæssige problemer og et stort alkoholforbrug stoppede den afdøde kvinde med at arbejde hos politiet i 2012. Tidligere på året var Kimberly Sumner indlagt i en længere periode på hospitalet.

South Staffordshire retslægemyndighed beskriver sagen som et hændeligt dødsfald forårsaget af blødning, skade på tå, blodets manglende evne til at størkne og leversygdommen. 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip