Måbende bilister ringede til politiet: Mand med bar røv skubbede mooncar på trafikeret vej

Der var tale om et spektakulært syn på den jyske hovedvej 52 ved Kjellerup, da en voksen mand i går formiddag gik rundt og skubbede på en mooncar i det bakkede terræn.

Det var ikke bare synet af det barnlige køretøj ude af sit rette element - man ser normalt kun de orange vogne fise rundt i skolegårde og fritidsordninger - der fik bilister til at spærre øjnene op i den midtjyske by.

Silkeborgnyt skriver, at manden, der viste sig at være en 27-årig fyr med bopæl i Nuuk i Grønland, gik rundt uden bukser på.

Han havde faktisk heller ikke underbukser på.

Læs også: Fem gode grunde: Derfor skal du sove nøgen

Det halvnøgne syn var for meget for én af bilisterne i formiddagstrafikken, og klokken 10.20 ringede telefonen på politistationen i Silkeborg.

En patruljevogn trillede ud til Kjellerupvej, hvor hverken mand eller mooncar var at få øje på, men lovens lange arm gav ikke op -  de ville have fingrene i den bundløse mand.

Først et par timere senere var der bid, da patruljevognen på Silkeborgvej fik øje på den føromtalte mand.

Manden med det atypiske køretøj blev ikke fanget med bukserne nede.

Et par normale benklæder var at finde om livet på historiens hovedperson, og mere opsigtsvækkende var derfor det faktum, at han gik og trak i mooncar'en og en stjålet cykel.

- Vi mistænker, at mooncar’en også er stjålet, men vi har intet gerningssted. Vi vil gerne høre, hvis nogen mangler sådan en, siger Mette Therkelsen fra Silkeborg Politi til Silkeborgnyt.

Den 27-årige mand er nu sigtet for tyveri og overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Mangler du en blå mooncar, med rat, større end de almindelige mooncars, så kan du slå på tråden og ringe til politiet på telefon 114. 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip