Masseslagsmål: Ung mand stukket med kniv

Et stort opgør mellem to grupper i den centrale del af Kolding udviklede sig natten til lørdag alvorligt, da en 22-årig mand blev stukket ned.

To grupperinger af henholdsvis somalisk og arabisk oprindelse stødte sammen i Jernbanegade omkring klokken halv tre. Sydøstjyllands Politi fik hurtigt sendt patruljer til stedet og fik skilt parterne ad - blandt andet ved hjælp af peberspray.

- Men ikke langt derfra i Munkegade bliver en mand stukket med kniv. Han bliver ramt af to knivstik, men hans tilstand er stabil, siger vagtchef Hans Hoffensetz fra Sydøstjyllands Politi.

Læs også: Knivstik og wild west slagsmål i Kolding

Knivofferet, der er af afghansk oprindelse, er blevet behandlet på sygehuset i Kolding, og politiet har anholdt en person, der blev set løbe fra stedet. Men politiet leder også efter andre potentielle gerningsmænd.

Vagtchefen kalder nattens stemning i Kolding for "ond", og politiet mener ikke, at det er et tilfældigt møde mellem de to rivaliserende grupperinger.

- De er kommet i grupper og opsøgt hinanden. De har åbenbart udset sig, at de skal i slagsmål. Der er tale om mindst 30 mennesker, som har været meget aktive, lyder det fra Hans Hoffensetz.

/ritzau/

 

Dagens Gossip