Mor krammer sin teenagedatters morder i retten og siger det utænkelige

To år efter Ady Guzman-DeJesus' 13-årige datter blev skudt og dræbt i en skolebus, mødte hun morderen i retten i Florida i USA tidligere på ugen. Og det blev et spektakulært møde. Det skriver Daily Mail.

Både dommer, anklager, forsvarer og tilskuerne var dybt forbløffede, da Ady gik hen til den 16-årige morder, Jordyn Howe, og tog ham i sine arme og krammede ham i lang tid.

LÆS OGSÅ: 13 ting, der vil gøre dig endnu mere bange for fredag den 13.

- I 20 år har jeg set menneskelige tragedier blive foldet ud i denne retssal. Jeg havde aldrig forestillet mig, at et offers mor ville omfavne sit barns morder, siger den forbavsede dommer i retssagen, Ellen Sue Venzer, til Miami Herald. 

Jordyn Howe blev ifølge flere medier meget rørt og overvældet over den sørgende mors reaktion, og han fik fremstammet et undskyld, inden tårerne trillede ned ad kinderne på ham.

LÆS OGSÅ: Festlig begravelse: Lig holder cigaret og øl 

I november 2012 skød Jordyn sin ven, 13-årige Jina Guzman-DeJesus, mens de begge kørte med skolebussen. Af ukendte grunde havde teenagedrengen taget sin stedfars pistol med i skole. Da han ville vise pistolen frem til de andre drenge i bussen, gik den af ved et uheld og ramte Jina i halsen. Hun døde senere på hospitalet.

Jordyn Howe erklærede sig tirsdag skyldig i manddrab med et dødbringende våben samt besiddelse af et våben som mindreårig. Den ekstremt tilgivende mor overraskede endnu engang, da hun meddelte, at hun gerne så, at Jordyn undgik fængsel og i stedet kom på en ungdomsinstitution som led i en aftale, der også kræver, at teenageren skal tale på skoler sammen med Ady om, hvor farlige våben kan være. Og sådan blev det. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Vi kan gøre en forskel ved at hjælpe andre børn. Jordyn var Jinas ven, og jeg ved, at hun ikke ville have, at der skete ham noget dårligt, siger Jinas mor, Ady, til Huffington Post.

Se videoen fra retssalen her:

 

Dagens Gossip