Morder-par grinede og kyssede da de fik livstidsdom

Parret fra North Carolina kiggede forelskede på hinanden, grinede og kyssede, da de i går fik at vide, at de skal tilbringe resten af deres liv bag tremmer. Det skriver Daily Mail.

I juli sidste år foregav de at have problemer med bilen foran 59-årige Marvin Parkers hjem. Da han kom ud for at hjælpe, truede Jeremy Moody ham med en pistol. Inde i huset skød han Parker og hustruen Gretchen Parker i hovedet, mens Christine Moddy også skar halsen over på Gretchen Parker.

Læs også: Henrettelse i USA gik grueligt galt: Mand døde ikke af sprøjten

De havde udset sig deres offer, fordi han var registreret sexforbryder, mens de beskrev hans hustru som et offer i krig.

- Jeg fortryder intet. At slå den pædofile ihjel var den bedste dag i mit liv, siger Christine Moddy.

- Vi ses senere, I perverse svin, råbte Jeremy Moody efter de dræbtes pårørende, da han blev ført bort.

Læs også: Advarsel: Pædofil udgiver sig for at være Rasmus Seebach - igen

Jeremy og Christine Moody er medlem af en af racistisk gruppering, og de er angiveligt begge blevet misbrugt som børn. Derfor startede de denne hævnaktion, og de ville være gået efter flere registrerede sexforbrydere, hvis de ikke var blevet fanget.

Jeremy Moody var dog nem at kende på grund af hans iøjnefaldende tatoveringer på hals og hoved, hvor der står Skinhead og Made in America.

Marvin Parker var registreret som sexforbryder, efter han i 2001 blev kendt skyldig i at voldtage en 31-årig kvinde, ligesom han i 1991 havde forgrebet sig på et barn.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip