Mysterium: Mumificeret kvinde stemte to år efter sin død

Pia Farrenkopf holdt sig meget for sig selv og talte sjældent med naboerne i byen Pontiac. Ingen har set hende i sidste år, og flere troede at hun var flyttet hjem til Tyskland. En nabo slog hendes græs, hendes post blev efter aftale ikke leveret på adressen, og alle hendes regninger blev automatisk betalt. Ingen anede uråd før i sidste uge, hvor hendes bankkonto endelig var tømt.

Læs også: Mysterie på 29. år: Løj verdenskendt komiker sig død?

En person ansat af Pia Farrenkopfs bank blev sendt ud til huset, hvor han fandt det mumificerede kvindelig i garagen.

Man mener, at Pia Farrenkopf er død for seks år siden.

Det, der forvirrer efterforskningen, er, at hun tilsyneladende har stemt ved guvernørvalget i 2010, to år efter sin formoede død. Det skriver Detroit Free Press.

Læs også: Biler med seks lig fundet i sø efter mere end 40 år

Enten betyder det, at retslægerne har taget fejl, at nogen har brugt hendes stemme, eller at man ved en administrativ fejl har registreret hendes stemme, uden at hun har brugt den.

Hun blev fundet i sin bil, hvor nøglerne sad halvt i tændingen. Der er ikke fundet nogen ydre tegn på vold, men der er heller ikke fundet selvmordsbrev eller lignende.

Politiet mener, at liget er Pia Farrenkopf, men det er endnu ikke endeligt identificeret. I øjeblikket forsøger man at finde tandkort, der hjælpe med identificeringen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip