Mystik om fundet barn: Hvem savner denne fire-årige pige?

Politiet i Grækenland frygter, at pigen er blevet kidnappet. Derfor beder det nu de internationale myndigheder om hjælp til at få identificeret hende. De biologiske forældre skal muligvis findes i Nordeuropa.

En fire-årig pige med lyst hår har givet de græske myndigheder noget at tænke over. Den lille pige blev fundet onsdag nær byen Farsala i Grækenland. Det skete i forbindelse med en politiaktion mod en romalejr.

Græsk politi frygter, at pigen er blevet kidnappet. Derfor beder det nu de internationale myndigheder om hjælp til at få identificeret hende.

LÆS OGSÅ: Fundet i roma-lejr: Mystisk pige kan stamme fra Skandinavien

De græske myndigheder undrer sig over, at pigen og det romapar, hun boede hos, ikke har meget til fælles. Desuden stemmer parrets forklaringer på, hvordan den fire-årige er kommet i deres varetægt, ikke overens.

Parret er en mand på 39 og en kvinde på 40 år.

Den ene har forklaret, at det var en fremmed, der gav dem pigen. Men den anden siger, at de fandt pigen som spæd - forladt og svøbt i et tæppe. Begge forklarer, at pigens far er udlænding.

De markante forskelle på pigens udseende - kontra parrets - bakkes op af en DNA-prøve, der afslører, at parret umuligt kan være forældre til den fire-årige. De biologiske forældre skal muligvis findes et andet sted i Europa, mener politiet.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Hendes træk indikerer, at hun måske er fra et øst- eller nordeuropæiske land, siger den lokale politikommissær, Panayiotis Tzavaras, ifølge nyhedsbureauet AP.

Det græske par er blevet anholdt og anklaget for forfalskede papirer. Parrets andre børn vil også blive undersøgt, fordi kvinden hævder at have født seks børn på mindre en 10 måneder.

Den lille pige er blevet overdraget til organisationen The Smile of the Child. Organisationen har offentliggjort en efterlysning, hvor de beskriver hende som fire år gammel, 100 centimeter høj og med langt, blond hår og blå øjne.

KLIK OG SE BILLEDET AF PIGEN I FULD STØRRELSE:

 

Dagens Gossip