Natascha Kampusch bor i huset, hvor hun blev holdt som sexslave i 8 år

Historien om den forsvundne skolepige Natascha Kampusch gik verden rundt, da hun efter otte og et halvt års fangeskab i 2006 lykkedes med at flygte fra sin kidnapper Wolfgang Priklopil, der misbrugte, tæskede og voldtog hende i sin kælder i den østrigske by Strasshof.

I dag ti år efter flugten har den nu 28-årige Natascha Kampusch givet utallige interviews og skrevet flere bøger om sin ubehagelige fortid. Men hun har også gået til psykolog uafbrudt.

Modsat hvad man skulle tro, har den østrigske kvinde ikke holdt sig langt væk fra Wolfgang Priklopils hus i de sidste ti år, beretter den tyske avis Bild.

Natascha Kampusch ejer rent faktisk det skæbnesvangre hus, hvor hun blev holdt fanget, fra hun var 10 år til 18 år. Hun overtog huset og en bil efter Wolfgang Priklopil, som formentlig begik selvmord på togskinnerne - kort efter Natascha Kampusch stak af.

I dette hus' kælder blev Natascha Kampusch holdt som sexslave i otte år. Foto: Polfoto.

Overfor avisen fortæller den 28-årige kvinde, at hun bor i huset i weekenderne. Og det er på trods af psykologer har rådet hende til at komme videre med sit liv og ikke blive hængende i fortiden.

En del af forklaringen på den kontroversielle boligsituation er, at Natascha Kampusch har det svært sammen med andre mennesker. Hun bliver nemt forvirret og føler sig akavet i sociale sammenhæng.

Natascha Kampusch har netop udgivet bogen 'Ten Years of Freedom’ (‘Ti års frihed’ på dansk).

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip